ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB çocuklara yönelik yeni programını duyurdu

ABB çocuklara yönelik yeni programını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi küçük yaş gruplarına yönelik yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB çocuklara yönelik yeni programını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan küçük yaş gruplarına yönelik yapılan faaliyetlere bir yenisinin daha eklendiği açıklandı.

Ülkemizde olduğu gibi Ankara'da da milyonlarca öğrencinin bugün karne heyecanı yaşaması ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci yarısının başlayacağı  5 Şubat 2024 gününe kadar tatilde olacak olmalarından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi açtığı yeni atölyenin detaylarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada 7-10 yaş arası çocuklara özel “Kil Atölyesi” düzenleneceği bildirildi. Yarıyıl tatilinde öğrencilerin bu süre zarfını eğlenirken yeni bilgiler öğrenerek değerlendirmesi adına yapılan bu etkinlik hakkında bir paylaşım yapıldı.

ÇOCUK KULÜPLERİNİ ARAMA VURGUSU

Yapılan paylaşımda “Çocukların hayal güçlerini harekete geçirecek, yaratıcı bir etkinlik ile yarıyıl tatiline giriş yapıyor. 7-10 yaş arası çocuklara özel ”Kil Atölyesi" düzenliyoruz" denildi ve kontenjanların sınırlı olduğu belirtilerek bu hizmetten çocuklarının yararlanmasını isteyen velilerin belediyenin Ahmetler, Altındağ, Mamak, Batıpark ve Sincan Çocuk Kulübü'nden birisini araması gerektiği vurgusu yapıldı.

Açılacak bu atölyenin 20 Ocak Cumartesi başlayacağı ve saat 13:00'dan 14:00' kadar süreceği söylendi.

Çocukların zihinsel dünyalarına etki etmesi amacıyla yapılan bu çalışma memnuniyetle karşılandı. Söz konusu açılan bu atölyeye vatandaşların yoğun bir ilgi göstermesi ve kontenjanların kısa bir süre içerisinde dolması tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilimin ve teknolojinin başkenti Sincan oluyor! Bütün yatırımlar gençlere

Bilimin ve teknolojinin başkenti Sincan oluyor! Bütün yatırımlar gençlere