ABB duyurdu: Ankara Çevre Otoyolu üzerinde trafik düzenlemesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaşanan trafik sorunlarını çözmek için yeni bir adım daha attı ve Ankara Çevre Otoyolu üzerinde yapılacak olan düzenlemeyi duyurdu. Genişletme çalışması nedeniyle trafik düzenlemesi yapılacağı açıklandı.

ABB duyurdu: Ankara Çevre Otoyolu üzerinde trafik düzenlemesi!

Ankara'da artan nüfus ve araç sayısı nedeniyle trafik yoğunluğu da artarken Ankara Büyükşehir Belediyesi yoğunluk yaşanan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalardan birinin de Ankara Çevre Otoyolu üzerinde yapılacağı açıkladı.

ANKARA ÇEVRE OTOYOLU ÜZERİNDE ÇALIŞMA BAŞLIYOR!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda "Ankara Çevre Otoyolu üzerinde, Şehit Eren Bülbül Caddesi Alt Geçidi'nde genişletme imalatı çalışmaları gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, 02.06.2026 günü saat 11.00'den itibaren Ankara Çevre Otoyolu'nda taşıt trafiği, Gölbaşı istikametinde çift yönlü olarak sağlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

ABB duyurdu: Ankara Çevre Otoyolu üzerinde trafik düzenlemesi!

Yapılan açıklamada çalışmanın 2 Haziran 2026 Salı günü itibariyle başlayacağı, saat 11:00 itibari ile Ankara Çevre Otoyolu'nda taşıt trafiğinin, Gölbaşı istikametinde çift yönlü olarak sağlanacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER