ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB duyurdu Ankaralılar 14 Şubatı Semicenk konseri ile kutlayacak!

ABB duyurdu Ankaralılar 14 Şubatı Semicenk konseri ile kutlayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklamalara göre 14 Şubat Sevgililer gününde Semicenk Ankaralılar için konser düzenleyecek.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB duyurdu Ankaralılar 14 Şubatı Semicenk konseri ile kutlayacak!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediye'sinin yaptığı son paylaşım ile birlikte tüm Ankaralıların 14 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Semicenk konserine davet edildiği ifade edildi. Bu çerçevede Ankaralı vatandaşlar tarafından konserin ne zaman ve nerede düzenleneceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. 

14 ŞUBAT'TA ANKARA'DA SEMİCENK RÜZGARI ESECEK!

Ankaralıların sosyalleşmesi ve kültürel hayatlarına katkı sağlamak için çeşitli programlar düzenleyen ABB, hazırladığı konser programları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni yıla girdiğimiz ilk anlardan bu yana pek çok konser ve etkinlik düzenleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı son açıklama ile birlikte 14 şubat sevgililer gününe özel olarak Semicenk'in konser vereceği öğrenildi. 

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuru sonucunda düzenlenecek olan bu konserin nerede ve saat kaçta gerçekleştirileceği hakkında ise yayımlanan afiş ile Ankaralı vatandaşlara duyuruldu.

Düzenlenecek olan 14 Şubat sevgililer konseri hakkında yapılan açıklamalara göre Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konserin Atatürk Spor Salonu'nda yapılacağı öğrenildi. Bununla birlikte konserin saat 20.00'de gerçekleştirileceği ve tüm Ankaralıların bu konsere davet edildiği yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şubat ayında sona eriyor! Faturasını Halkbank'tan ödeyenlere 500 TL para iadesi yapılacak

Şubat ayında sona eriyor! Faturasını Halkbank'tan ödeyenlere 500 TL para iadesi yapılacak