ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB duyurdu! Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitim başvuruları başladı

ABB duyurdu! Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitim başvuruları başladı

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitim başvurularının başladığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
ABB duyurdu! Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitim başvuruları başladı

Ankaralılar için bugün duyuruda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaptığı son açıklama ile birlikte Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimleri için bugünden itibaren başvuruların alındığından bahsetti.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DUYURDU!

Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimlerin başvuruları hakkında şu şekilde ifadelere yer verildi;

"Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimimiz" başladı.

  •  Z BRUSH
  • MERVELOUS
  • ADOBE SUBSTANCE PAINTER
  • 3DS MAX
  • UNREAL ENGINE
     

▪️Eğitimlerimiz tüm gün boyunca yüz yüze verilecektir.
▪️Yaş kısıtlaması yoktur.
▪️Öğrencilerin devamlılığı zorunlu olacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 23.02.2024

Belediyenin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalara göre başvuru yapmak isteyen kişiler için eğitimlere ilişkin açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalarda eğitimin amaçları hakkında ise şu şekilde bilgilendirmelerde bulunuldu;

"Öğrenim süreçlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin; Metaverse, Oyun Teknolojileri, VR teknolojilerine yönelik  üç boyutlu karakter modelleme, kıyafet modelleme, nesne dokulandırma, iç-dış mekan tasarımları oluşturabilir hale gelmesi amaçlanmaktadır.

Eğitim; oyun sektöründe kullanılan 5(beş) farklı programın tanıtımı ve temel-orta düzey kullanımı hakkında bilgiler içermektedir. Bu programlar dünyanın her bölgesinde bu sektörde çalışan uzmanlar tarafından kullanılmaktadır."

Konu hakkında yapılan açıklamalar çerçevesinde eğitime başvuru yapacak olan kişiler için son başvuru tarihinin 23 Şubat 2024 olduğu, kurslar için de tahmini olarak eğitimlere 26 Şubat tarihinde başlanacağı ifade edilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarihi Ankara Palas Müzesi yarın ziyarete açılıyor!

Tarihi Ankara Palas Müzesi yarın ziyarete açılıyor!