ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Ego Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları açık arttırma ile satacaklarını açıkladı

ABB Ego Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları açık arttırma ile satacaklarını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak vatandaşlara hizmet veren EGO Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Edinilen bilgiye EGO otobüsleri, Ankaray ve Metrolarda unutulan eşyalar aradan 1 yıl geçmesine rağmen sahipleri bulunmadığı için satılacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Ego Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları açık arttırma ile satacaklarını açıkladı

Ankara'da gün içinde yoğun bir şekilde kullanılan toplu taşıma araçlarında vatandaşların eşyalarını unutma olaylarına çok sık rastlanıyor. Yaşanılan durumdan sonrasında vatandaşlar EGO'ya başvurarak kaybolan eşyalarını ekiplerin yardımı ile buluyor.

SAHİBİ ÇIKMAYAN EŞYALAR AÇIK ARTTIRMA İLE SATILACAK

Kaybolan eşyalardan sahipleri gelmeyen eşyalar ise EGO Genel Müdürlüğünce muhafaza ediliyordu. Üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen sahibinin almaya gelmediği eşyalar için EGO harekete geçti. ABB tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 ve 2022 yıllarında unutulan eşyalar açık arttırma yöntemi ile satılacak. Konu ile ilgili ABB hesaplarından yapılan açıklamada “EGO Genel Müdürlüğü; 2021/2022 yılları içerisinde yolcular tarafından EGO otobüsü, ANKARAY ve Metro'da unutulan ve sahipleri çıkmayan kayıp eşyaları, komisyon tarafından açık artırma usulü ile halka açık olarak satışa sunuyor” ifadeleri aldı.

YERİ VE SAATİ AÇIKLANDI

Vatandaşlarında bir çok ürünün uygun fiyatla alma olanağı sağlayacak bu açık arttırma sonucunda elde edilecek paranın nereye gideceği de belli oldu. ABB kaynaklarından alınan bilgiye göre söz konusu açık arttırma sonucunda elde edilecek gelir EGO Genel Müdürlüğüne aktarılacak. Ankaralıların büyük ilgi göstermesinin beklendiği açık arttırmanın yeri ve saati bilgileri de paylaşıldı.

ABB hesaplarından da paylaşılan bilgilendirme yazısında açık arttırmanın 25 Şubat Pazar günü saat 14:00'da Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirileceği ilan edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 kira gelir beyannamesi ne zaman verilir, sınırı kaç, ödemeler hangi tarihte yapılacak?

2024 kira gelir beyannamesi ne zaman verilir, sınırı kaç, ödemeler hangi tarihte yapılacak?