ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB EGO Spor Basketbol'da transfer çalışmaları devam ediyor! Mustafa Yiğit Elgün ile sözleşme imzalandı

ABB EGO Spor Basketbol'da transfer çalışmaları devam ediyor! Mustafa Yiğit Elgün ile sözleşme imzalandı

Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde şampiyon olan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Spor Basketbol Takımı, bir başka Ankara ekibi MKE Ankaragücü İkon Menkul forması giyen Mustafa Yiğit Elgün'ü kadrosuna kattığını açıkladı.
ABB EGO Spor Basketbol'da transfer çalışmaları devam ediyor! Mustafa Yiğit Elgün ile sözleşme imzalandı

Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde ortaya koyduğu iyi performans ile şampiyon olan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Spor Basketbol Takımı'nda transfer çalışmalarını son hızı ile devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı bir başka Ankara ekibi Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden MKE Ankaragücü İkon Menkul’de forma giyen Mustafa Yiğit Elgün ile sözleşme imzaladağını açıkladı.

MKE ANKARAGÜCÜ İKON MENKUL’UN PİVOTU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde oynadığı 16 maçta aldığı 15 galibiyet ile Türkiye Bölgesel Ligi’ne yükselen ve transfer çalışmalarını sürdüren ABB EGO Spor,  bir yeni isme daha imza attırdı. Türkiye Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinde bir başka başkent takımı Ankaragücü İkon Menkul’de forma giyen 2.15 boyundaki başarılı pivot Mustafa Yiğit Ergün'ü kadrosuna kattı.

EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak, Türkiye Bölgesel Ligi’ne yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şampiyon kadrolarını güçlendirmek için çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, Türkiye Basketbol Ligi takımlarından MKE Ankaragücü İkon Menkul’de forma giyen Mustafa Yiğit Ergün ile sözleşme imzaladıklarını ifade etti. Tekbudak, Türkiye Bölgesel Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayıp, Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele etmek istediklerini dile getirerek sözlerine son verdi.

EGO Spor Basketbol Takımı Genel Menajeri Yağmur Beşe, imza töreninde, Onursal Başkan Mansur Yavaş’a ve Kulüp Başkanı Zafer Tekbudak’a spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti ve Ankara'yı ve kulübü en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olacaklarını söyledi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla ÖTV sıfırlandı! Hyundai Bayon 442 bin TL indirimle satılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla ÖTV sıfırlandı! Hyundai Bayon 442 bin TL indirimle satılacak