ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB EGO Spor sezona Samsun'da galibiyet alarak başladı

ABB EGO Spor sezona Samsun'da galibiyet alarak başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde farklı branşlarda mücadele veren sporcular almış oldukları başarılı sonuçlar ile başkentlileri sevindirmeye devam ediyor. Son olarak EGO Spor Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde Atakum Gelişim'i mağlup etmeyi başardı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB EGO Spor sezona Samsun'da galibiyet alarak başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde sosyal ve zorunlu belediye hizmetlerini gerçekleştirmesine ek olarak spora ve sporcuya verdiği destek ile de ön plana çıkıyor.

Bir çok farklı spor kategorisinde Ankara'nın adını duyuran ve başarılı sonuçlar ile başkente geri dönen sporcular vatandaşlar ve yetkililer tarafından tebrik ediliyor. Son olarak ABB'ye bağlı EGO Spor Erkek Basketbol takımı da aldığı başarılı sonuç ile adından söz ettirdi.

EGO SPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden EGO Spor yeni sezonun ilk maçına Samsun'da çıktı. Lige iddialı başlayan ve üst lige çıkma hedefi ile mücadele eden Başkent ekibi, Atakum Gelişim takımını farklı yendi. Baştan sona EGO Spor üstünlüğü ile giden mücadele 93-47 kazanması ile sona erdi. Maçın ardından büyük bir sevinç yaşayan EGO Spor oyuncuları sevinçlerini galibiyet pozu vererek taçlandırdı.

ABB'DEN TEBRİK MESAJI GELDİ

EGO Spor'un sezona galibiyet ile başlamasının ardından ABB sosyal medya hesabı üzerinden takımın aldığı galibiyeti kutladı.  ABB tarafından yapılan paylaşımda "EGO Spor Kulübümüz, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.  Ulusal ve uluslararası başarılarıyla bizleri gururlandıran EGO Spor Kulübü Basketbol Takımımız, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde Samsun Atakum Gelişim Takımı'nı 93 - 47'lik skorla yenerek şampiyonluk yolunda lige galibiyetle başladı.  Sporcularımızı tebrik eder, başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

EGO Spor'un sezona galibiyet ile ayrılması takımda moralleri yükseltti. Sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen oyuncular ve takım çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jorge Jesus Al Hilal ile dünya rekoru kırdı

Jorge Jesus Al Hilal ile dünya rekoru kırdı