ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Etimesgut'a yapılan yeni aile yaşam merkezi hakkında paylaşım yaptı!

ABB Etimesgut'a yapılan yeni aile yaşam merkezi hakkında paylaşım yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanında aktif olarak hizmet çalışmalarına devam ediyor. Belediye devam eden proje inşaatları ile ilgili aktif olarak bilgilendirme yapıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Etimesgut'a yapılan yeni aile yaşam merkezi hakkında paylaşım yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankara genelinde yapılan çalışmalar yılın her döneminde kesintisiz bir şekilde ilerliyor.

Vatandaşları birleştiren ve onların ihtiyaç duyduğu hizmetleri aynı anda tek bir yerden bulması amacıyla yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin gözde ilçelerinden Etimesgut'ta devam eden inşaat çalışması hakkında bir paylaşım yaptı.

ETİMESGUT AİLE YAŞAM MERKEZİ GÜN SAYIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya kanalları aracılığı ile Etimesgut halkı başta olmak üzere komşu ilçe vatandaşlarının da ilgi ile merak ettiği Etimesgut Aile Yaşam Merkezi hakkında gelinen son durumu paylaştı.

Belediye tarafından yapılan paylaşımda “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda Başkente değer katan projelerimize yenilerini ekliyoruz. Etimesgut Aile Yaşam Merkezi yapım çalışmalarımız devam ediyor” denildi. Yapılan paylaşıma ek olarak inşaatta gelinen son duruma dair paylaşılan görseller ile vatandaşların gelinen süreç hakkında bilgi sahibi olması amaçlandı.

SOSYALLEŞME MERKEZİ OLACAK

Söz konusu yeni aile yaşam merkezinin ilçe halkının rahatça sosyalleşebileceği ve sevdikleri ile güzel vakit geçirmek için sıklıkla ziyaret edeceği bir yer olması ön görülüyor. Etimesgut'ta bulunan Yapracık mahallesine inşa edilen bu merkezde havuz alanları, yoga ve spor merkezleri, kütüphaneler, etüt alanları, sanat ve müzik atölyeleri gibi bir çok alanın bulunacağı ifade edildi.

Her yaştan insanın gönül rahatlığı ile gelebileceği Etimesgut Aile Yaşam Merkezi'nin inşaatının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Etimesgut ilçesine değer katacak bu çalışması olumlu karşılanırken vatandaşlar bir an önce bu yerin hizmete girmesini çok istediklerini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom'un konuğu Lietkabelis

Türk Telekom'un konuğu Lietkabelis