ABB Halk Ekmek Kurban Bayramı’nda açık olacak şubelerini duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, 4 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca hizmete açık olacak şubelerini açıkladı.

ABB Halk Ekmek Kurban Bayramı’nda açık olacak şubelerini duyurdu

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Ankara’nın pek çok belediyesi, kurum ve kuruluş bayram tatili boyunca sürdüreceği çalışma saatlerini ve hizmete açık olacak şubelerini sosyal medya hesaplarından duyuruyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek de Kurban Bayramı boyunca belirli günlerde ve saatlerde açık olacak şubelerini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek sosyal medya hesapları üzerinden Kurban Bayramı boyunca uygulayacağı çalışma takvimini paylaştı.

PERŞEMBEDEN İTİBAREN TÜM SATIŞ BÜFELERİ AÇIK OLACAK

ABB Halk Ekmek Kurban Bayramı’nda açık olacak şubelerini duyurdu

Buna göre 16 Haziran-19 Haziran tarihleri arasında (Pazar-Çarşamba) Başkent marketler, fabrika satış mağazaları ile Halk Ekmek satış büfeleri kapalı olacak. Bu tarihlerde ekmek üretimi yapılamayacak. 20 Haziran Perşembe’den itibaren ise satış büfeleri yeniden hizmet vermeye başlayacak.

20-23 Haziran tarihleri arasında (Perşembe-Pazar günleri) ise Başkent Market GİMAT ile Başkent Market Batıkent şubeleri halka açık olup hizmetini sürdürecek.

ABB Halk Ekmek, Dijital Hayvanat Bahçesi ve BAKAP’ta bulunan satış mağazası ve Başkent Büfenin ise, 17-18-19 (Pazartesi-Salı- Çarşamba) ile 22-23 Haziran tarihleri (Cumartesi-Pazar) arasında açık olacağını paylaştı.

Vatandaşların Kurban Bayramı boyunca halk ekmek büfeleri ve satış merkezlerine uğramadan önce ABB Halk Ekmek’in duyurusunu dikkate alması gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER