ABB ihtiyaç sahibi bireylerin KPSS ön lisans başvuru ücretini karşılayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ve sınava girecek kişilere son dönemde vermiş olduğu destekler ile dikkat çekiyor. Öğrencilerin maddi olarak sıkıntıların giderilmesi adına destek ödemeleri gerçekleştiren ABB sınav desteklerine bir yenisini daha ekledi.

ABB ihtiyaç sahibi bireylerin KPSS ön lisans başvuru ücretini karşılayacak

Yakın dönemde, öğrencilerin sınav konularını daha iyi pekiştirmesi için KPSS tekrar kampı düzenleyen ABB yönetimi KPSS ön lisans sınavı içinde ihtiyaç sahiplerine önemli bir destekte bulundu.

SON TARİH BELLİ OLDU

Konu ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 2024 KPSS Ön lisans sınavına girecek plan 35 yaşını geçmemiş ihtiyaç sahibi adayların sınav başvuru ücreti karşılanacağı bildirildi.

ABB ihtiyaç sahibi bireylerin KPSS ön lisans başvuru ücretini karşılayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda gerekli bilgiler verilirken "2024 KPSS Ön Lisans Başvuru Belgelerinin en geç 27 Haziran 2024 tarihine kadar sisteme yüklenerek başvuru yapılması gerekmektedir" denildi. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar buraya tıklayarak başvuru adresini görüntüleyebilirler.

ABB'NİN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIMI SÜRECEK

Yaklaşık 2 hafta boyunca açık kalacak olan başvurulara çok sayıda insanın ilgi göstermesi bekleniyor. Devlet memuru olma hayali kuran adayların büyük hayaller ile girdiği sınav kapsamında ABB tarafından verilen destek ihtiyaç sahibi açısından büyük anlam taşıyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş öğrencilere desteğini bir çok defa açık bir şekilde belirtmişti. Binalara değil insanlara yatırım yapacağım diyen Yavaş'ın 2. başkanlık dönemi boyunca aynı şekilde hizmet programlarını devreye sokması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER