ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Keçiören'e spor köyü kuracak! Çalışmalar başladı

ABB Keçiören'e spor köyü kuracak! Çalışmalar başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından son günlerde şehre yapılması planlanan projeler birer birer açıklanmaya başladı. Bu kapsamda belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Keçiören ilçesine spor temalı bir park yapılacağı açıklandı
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Keçiören'e spor köyü kuracak! Çalışmalar başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ileriye dönük şehirde yapılması planlanan projeler hakkında devam eden sürece dair güncel olarak bilgilendirme açıklamaları yapıyor.

Mansur Yavaş yönetiminde Ankara genelinde çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda başta yeni metro hatları ve sosyal yardım projeleri olmak üzere güncel olarak çalışmaların detaylarını Ankaralılara aktarıyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldığı etkinlikler ve toplantılarda projeler hakkında detaylı bilgi veriyor.

19 MART'TA İHALE YAPILACAK

Son olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş Keçiören ilçesine bir spor köyü kurulacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından planlanan projenin bittiğinde nasıl görüneceğine dair bir animasyon paylaşan ve hazırlıklara başladıklarını ifade eden Başkan Yavaş “19 Mart'ta ihalesi yapılacak olan ve toplam 90 bin metrekareden oluşan spor köyümüzde yeşil alanlar, koşu, bisiklet ve yürüyüş yolları, açık ve kapalı futbol sahası, kapalı spor salonu, voleybol ve basketbol sahaları, çocuk oyun ve spor alanı, spor tesisi, 4 adet tenis kortu ve kafeler bulunacak. Ankara'yı sporla iç içe, sağlıklı ve yeşil bir başkent yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ankara'ya yeni yeşil alanlar kazandırma anlamında önemli bir proje olacağı düşünülen spor temalı parkın 89 bin 685 m2'lik bir alan kapsayacağı öğrenildi. Birçok aktivitenin yapılacağı alanlara sahip olacağı belirtilen bu projenin Keçiören halkı tarafından da yoğun olarak kullanılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'den kırsal kalkınma toplantısı! Toplamda 5 milyon 343 bin 619 TL’lik yatırım yapıldı

ABB'den kırsal kalkınma toplantısı! Toplamda 5 milyon 343 bin 619 TL’lik yatırım yapıldı