ABB KPSS Genel Tekrar Kampı ücretli mi, nerede yapılıyor, nasıl gidilir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki aylarda gerçekleşecek KPSS sınavı için bir tekrar etkinliği düzenleneceği açıklanmıştı. Sınava günler kala öğrencilerin kaçırmak istemediği bu fırsat ile ilgili detaylı bilgiler araştırılmaya başlandı.

ABB KPSS Genel Tekrar Kampı ücretli mi, nerede yapılıyor, nasıl gidilir?

ABB tarafından adayların uzun bir süredir hazırlandıkları KPSS sınavında onlara destek olabilmek adına bir program gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen bu programa adaylar büyük ilgi göstermişti.

KPSS sınavı öncesinde konuları gözden geçirebilmek ve son bir tekrar yapabilmek adına bu programa gitmek isteyen vatandaşlar söz konusu KPSS Tekrar kampının nerede olduğunu araştırmaya devam ediyor.

KPSS GENEL TEKRAR KAMI NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu KPSS hazırlık kampı bugün itibariyle başladı. ABB yönetiminin hayata geçirdiği sosyal belediyecilik anlayışı gereği hiç bir ücret alınmadan gerçekleştirilen bu program 4 Haziran'a kadar devam edecek.

ABB KPSS Genel Tekrar Kampı ücretli mi, nerede yapılıyor, nasıl gidilir?

25-30 Mayıs tarihleri arasında Genel Yetenek - Genel Kültür tekrarı yapacak adaylar 31 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında ise Eğitim Bilimleri konularına dair bilgiler alacak. Söz konusu kamp belirtilen tarihler arasında sabah 9'dan aksam 18:00'a kadar yoğun bir şekilde devam edecek.

ABB KPSS GENEL TEKRAR KAMPI NEREDE YAPILIYOR?

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Benim Hocam Yayıncılık ile birlikte yaptığı genel tekrar kampı Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayında gerçekleşiyor.

Adaylar Ulus semtinde bulunan ve Ankara Tren Garının tam karşısında olan bu yere toplu taşıma araçları ve demiryolu ile ulaşabilirler.

SONRAKİ HABER