ABB, LGS öğrencileri için 'Matematik Problem Kampı' düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yayımladığı duyurusunda LGS sınavına hazırlanan öğreniciler için "LGS Matematik Problem Kampı" düzenleyecek. Kontenjanın 50 kişi ile sınırlı olduğu kampa ilişkin detaylar açıklandı.

ABB, LGS öğrencileri için 'Matematik Problem Kampı' düzenleyecek

LGS sınavına hazırlanırken matematik konusunda desteğe ihtiyacı olan öğrenciler dikkat! Alanında uzman hocalar eşliğinde cumartesi ve pazar günleri 12.00 - 15.00 saatleri arasında matematik problemleri için "LGS Matematik Problem Kampı" düzenlenecek.

Katılmak isteyenler için kontenjan 50 kişi ile sınırlandırıldı. Başvuru tarihinin 1 Ekim olduğu açıklandı.

ABB, Twitter üzerinden yayımladığı duyurusunda şunları kaydetti:

"LGS Matematik Problem Kampı Başlıyor

Sınava hazırlanırken takıldığın soruları biriktir, gel birlikte çözelim!
Alanında uzman hocalar eşliğinde cumartesi ve pazar günleri 12.00-15.00 saatleri arasında matematik problemlerini dayanışmayla çözüyoruz.

Başvuru Tarihi: 1 Ekim
Ulus Genç Akademi
0(312) 507 39 72 / 39 73

Kontenjan 50 kişi ile sınırlıdır"

ABB, LGS öğrencileri için 'Matematik Problem Kampı' düzenleyecek

BAŞVURULAR 1 EKİM'DE YAPILACAK

Katılmak isteyenler başvurularını 1 Ekim tarihinde yapacak. Başvuru adresinin Ulus Genç Akademi olduğu açıklandı. LGS sınavına hazırlanan öğrencilere yıl boyu destek verileceği ifade edilirken, derslerin cumartesi ve pazar günleri olacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER