ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB liyakat esasıyla alınan zabıta ve itfaiye personellerinin işbaşı yaptığını duyurdu!

ABB liyakat esasıyla alınan zabıta ve itfaiye personellerinin işbaşı yaptığını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentteki vatandaşların istihdamı için ilan yayımlayarak belediyeye zabıta ve itfaiye alımı yapmaya devam ediyor. Belediye tarafından geçtiğimiz aylarda başvuruları alınan zabıta ve itfaiye eri alımlarının ardından personelin işbaşı yaptığı duyuruldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB liyakat esasıyla alınan zabıta ve itfaiye personellerinin işbaşı yaptığını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılan işe alımlar devam ediyor. ABB tarafından açılan iş ilanları yakından takip edilirken geçtiğimiz dönemlerde de zabıta ve itfaiye eri alımlarının yapılacağı bildirilerek süreç başlamıştı. 

ABB, kent halkına sunduğu hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürürken vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını 7 gün  24 saat esasına göre sürdüren İtfaiye ve Zabıta birimlerine yeni personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede ABB liyakat esasına göre gerçekleştirdiğini belirttiği 100 itfaiye eri ve 120 zabıta memuru alımında mülakat sürecinin tamamlandığını duyurdu. Göreve yeni başlayan 220 personele İlk Yardım ile İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi verildiği aktarılırken işbaşının da yapıldığı açıklandı.

ABB'DE 220 YENİ PERSONEL GÖREVLERİNE BAŞLADI  

Ankara Zabıtası’nda gerçekleştirilen işe alımların ardından; üniversitelerin hukuk, siyasal bilgiler, işletme, iktisat veya iktisadi ve idari bölümlerinden mezun 51’i kız 69’u erkek olmak üzere toplam 120 kişi yeni görevlerine başladı.

Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından gelerek mülakatlara katılan Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü mezunu 100 kişi itfaiye eri olmaya hak kazandı. 

Görevlerine yeni başlayan çiçeği burnunda personele Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda İlk Yardım ile İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi verilmeye başlandı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü