ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Mobil Marketler ile uygun fiyatlı et satışını çevre illerde de yapacaklarını duyurdu!

ABB Mobil Marketler ile uygun fiyatlı et satışını çevre illerde de yapacaklarını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının başlamasına günler kala vatandaşların daha ucuz bir şekilde et tüketebilmesi için harekete geçmişti. ABB tarafından Başkent Marketlerde normalden daha uygun fiyatlarda et satışı yapılmaya başlanmasının ardından bir sevindirici haber daha geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Mobil Marketler ile uygun fiyatlı et satışını çevre illerde de yapacaklarını duyurdu!

Son dönemde fiyat artışının çok fazla olduğu gıdalar arasında gelen et ile ilgili Ankara'da önemli bir adım atılmıştı. ABB yönetimi özellikle yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşların bütçelerine uygun bir şekilde et alabilmesi için harekete geçmiş ve piyasadan daha uygun fiyatlara et satışı yapacaklarını açıklamıştı.

UCUZ ET SATIŞI MOBİL MARKETLE ÇEVRE İLLERDE DE YAPILACAK

Ankaralılar da ABB tarafından yapılan açıklama sonrasında Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren uygun fiyatlı et alabilmek için Başkent Marketlerde uzun kuyruk oluşturmuştu. Bu durumun ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi bu hizmetten Ankara'nın tüm vatandaşlarının yararlanabilmesi adına harekete geçti.

ABB yeni bir açıklama daha yaparak merkez ilçelerde uygun fiyatlı et satışına başlanılacağını duyurdu. EGO otobüslerinden dönüştürülen Mobil Marketler aracılığı ile çevre ilçelere gidecek personeller vatandaşların kolayca ucuz et almasını sağlayacak. Konu ile ilgili satışların 16 Mart Cumartesi günü başlayacağını belirterek adresleri duyurdu.

ADRESLERİ BELLİ OLDU

ABB tarafından yapılan açıklamaya göre ucuz et satışı ilk olarak

-16 Mart 2024 Cumartesi 10.00 -13.00 Ayaş İlçe Merkezi

-16 Mart 2024 15.00-18.00 Güdül Ekmek Büfesi yanı

-17 Mart 2024 Pazar 10.00-17.00 Beypazarı İlçe Merkezi yerlerinde olacak.

Yüzde yüz yerli besiden elde edilen et, kıyma ve tavuk ürünlerine herkesin ulaşması için atılan bu adım memnuniyet ile karşılandı. İlerleyen dönemlerde benzer yeni hizmetlerin yapılması ve duyurulması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alper Gezeravcı'dan Türkiye'nin gelecekteki uzay projeleri hakkında önemli açıklama!

Alper Gezeravcı'dan Türkiye'nin gelecekteki uzay projeleri hakkında önemli açıklama!