ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB tarafından düzenlenen "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" renkli görüntülere sahne oldu

ABB tarafından düzenlenen "Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali" renkli görüntülere sahne oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından şehirdeki çocukların yarıyıl tatilinde eğlenceli vakit geçirmesi için düzenlenen "Geleneksel Yarıyıl Tatili Çocuk Festivali" binlerce kişinin katılımı ile tamamlandı. Festivale katılan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2023-2024 yılının ilk döneminin tamamlanmasının ardından tatile giren öğrencilerin dolu dolu eğlenebilecekleri bir festival düzenledi.

YOĞUN İLGİ HERKESİ MEMNUN ETTİ

Şehir genelinde binlerce insanın katıldığı “Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali” bir çok etkinliğe sahne oldu. Okul döneminin stresinden yorulan ve hem eğlenceli hem de kendilerine olumlu yönde etki edecek bir etkinlik arayan öğrenciler, ABB tarafından düzenlenen festivalden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Konu ile ilgili ABB resmi hesaplarından festivalin ne kadar eğlenceli geçtiğine dair bir video paylaşımı yapıldı. Paylaşımın açıklama kısmında "Başkentli çocuklar için yarıyıl tatiline özel hazırladığımız bol sürprizli, çok eğlenceli “Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali”nin üçüncüsünü yoğun ilgi ile ANFA Altınpark'ta gerçekleştirdik.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

7’den 70’e yaklaşık 6 bin 500 kişinin katılımıyla düzenlenen festivalde; kukla gösterisinden illüzyon showa, pandomimden konserlere kadar birbirinden renkli, eğitici etkinlik ve gösteri Başkentli miniklere unutulmaz anlar yaşattı" denildi.

Her yaştan öğrencilerin katıldığı bu festivale çocuklarını getiren veliler ise ABB'ye böyle güzel imkanlar tanımasından dolayı teşekkür ettiler. Öğrencilerde festivalde çok eğlendiklerini be bir sürü etkinliğe katıldıklarını, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirten cümleler kurarak mutluluklarını ifade ettiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin önümüzdeki dönemlerde de çocuklara yönelik olumlu etkinlikler gerçekleştirmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 6 Şubat depremlerinin 1. yılı mesajı

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan 6 Şubat depremlerinin 1. yılı mesajı