ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB tarafından üniversite öğrencileri için bowling turnuvası düzenlendi

ABB tarafından üniversite öğrencileri için bowling turnuvası düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehirde öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik eğlenceli bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen bowling etkinliğinde öğrenciler keyif dolu anlar yaşadı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB tarafından üniversite öğrencileri için bowling turnuvası düzenlendi

Bir çok üniversiteyi bünyesinde barındıran Ankara, kentte eğitim gören öğrencilere yapılan etkinlikler ile de ön plana çıkıyor. Farklı ülkeler ve şehirlerden gelen öğrenciler düzenlenen programlar ile birlikte hem birbirleriyle  kaynaşıyor hem de eğlenceli anlar yaşanıyor.

ABB tarafından yapılan etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından bir bowling turnuvası düzenlendi. Yapılan turnuva bir yarışmadan çok öğrencilerin yeni arkadaşlıklar edindiği bir yer olarak ön plana çıkan turnuva büyük çekişmeye sahne oldu. Bu yıl 3. defa düzenlenen turnuva kapsamında 30 öğrencinin yarıştığı bildirildi.

“TÜM GENÇLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Öğrencilerin şehirde yabancılık çekmemesi ve kötü arkadaşlıklardan uzak durmaması için yapılan bu kaynaşma etkinliği her kesimden insanın takdir ettiği ve devamının gelmesini istediği bir etkinlik olarak değerlendirildi. Turnuva sonrasında dereceye giren öğrencilere ise birincilik madalyası ve kupaları verildi. Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen turnuvada ek olarak bilardo, langırt ve masa tenisi turnuvaları da düzenlendi. Yapılan turnuvalar kapsamında konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi  Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Faaliyetleri Şefi Mehmet Ali Keser, “Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı olarak gençlerimiz arasındaki dostluğu pekiştirmenin yanı sıra sporun ve rekabetin getirdiği olumlu enerjiyi paylaşma fırsatı sunuyoruz. Etkinliğe katılan tüm gençlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerde yapılan bu turnuvadan dolayı ABB'ye teşekkür ettiler. Yapılan etkinliğin önümüzdeki dönemde de aynı konsepti ile devam edeceği ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç sahibi olmak isteyenlere sıfır kilometre sedanların ucuzlarından! Özellikleriyle mest eden Honda City fiyatını güncelledi

Araç sahibi olmak isteyenlere sıfır kilometre sedanların ucuzlarından! Özellikleriyle mest eden Honda City fiyatını güncelledi