ABB ücretsiz e-ticaret eğitimlerine devam ediyor

ABB tarafından ücretsiz olarak verilen eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda ABB özel bir üniversite ile iş birliğine giderek verdiği e-ticaret eğitiminin 3.sünü gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların iş hayatına olumlu etkisi olması dolayısıyla çeşitli eğitimler verilmeye devam ediyor. Ücretsiz olması ile de adından söz ettiren e-ticaret eğitimlerinin 3. defa düzenlendiği bildirildi.

ABB hesaplarından yapılan videolu paylaşımda " Sosyal belediyecilik anlayışımızla, eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen çalışmalarımız sürüyor. Ankara Bilim Üniversitesi iş birliğiyle ücretsiz "E-Ticaret" eğitimlerinin üçüncüsü; Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de 25 yerel kadın kooperatifinden 41 ve 11 STK'den toplam 52 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirildi" denildi.

“PROJE VE EĞİTİMLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan eğitim ile ilgili konuşan ABB işletme ve İştirakler Daire Başkanı Murat Sarıarslan “E-Ticaret eğitiminin bugün 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Eğitimimize 25 yerel kooperatiften toplam 41 kadın temsilci, 11 sivil toplum kuruluşu olmak üzere toplamda 52 temsilci katılıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde Ankara'yı Ankaralıyı zenginleştirme proje ve eğitimlerimize devam edeceğiz” denildi.

“ABB'NİN BİZE BÖYLE BİR İMKAN SUNMASINI FAYDALI BULUYORUM”

Eğitime katılan katılımcılardan olan Nuran Eraslan ABB'nin bize böyle bir imkan sunmasını gerçekten koopetatif açısından faydalı buluyorum. Çünkü internet ortamı, sosyal medya gün geçtikçe önemi artıyor. Sesimizi daha geniş kitlelere duyurmak için bunun öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. "diyerek yapılan eğitim programından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara yönelik bireysel ve meslek hayatlarına yönelik eğitimsel faaliyetlerin sürmesi bekleniyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da bu tarz çalışmalara önem verdiği bilinmekte.