ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB ücretsiz mobil tamir bakım ve onarım aracı hizmetini başlattı!

ABB ücretsiz mobil tamir bakım ve onarım aracı hizmetini başlattı!

ABB, kentte pek çok hizmeti ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Kentte her vatandaşa hitap eden çalışmalara imza atmaya devam eden ABB bu kez ücretsiz mobil tamir bakım ve onarım aracı hizmetini başlattı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB ücretsiz mobil tamir bakım ve onarım aracı hizmetini başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) engelsiz ve erişilebilir bir kent hedefini sürdürüyor. Bu çerçevede yen projelere imza atılmaya devam ederken dezavantajlı vatandaşların yaşamlarını etkileyen engellerin ortadan kaldırılması için yeni çalışmalar da yapılmaya devam ediyor. 

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü, 7 Mart 2024 tarihi itibariyle Mobil Tamir - Bakım - Onarım Aracını hizmete alarak yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini duyurdu. 

ABB'DEN “MOBİL TAMİR, BAKIM- ONARIM ARACI” HİZMETİ 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tekerlekli sandalye bak ve onarım hizmetini hızlı bir şekilde sunabilmek amacıyla 7 Mart tarihi itibariyle “Mobil Tamir, Bakım- Onarım Aracı” uygulamasını hayata geçirdi.  “Mobil Tamir, Bakım- Onarım Aracı” ile engelli vatandaşların tekerlekli sandalyeleri evlerinde tamir edilerek bakımı yapılacak. 

Engelli vatandaşlar;

0312 507 10 01 numaralı telefondan randevu oluşturarak uygulamadan ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. 

Yerinde bakım, onarım ve tamir hizmeti ile daha çok engelli bireye hizmet verilmesi amaçlanırken ‘Engelsiz Başkent’ sloganıyla ücretsiz verilen bu hizmetten engelli bireyler limit sınırı bulunmaksızın yararlanabilecek. Randevularınızı belirtilen numara üzerinden oluşturabileceksiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturması kapsamında 2 kişi ifade verdi!

CHP'de para sayma görüntüleri soruşturması kapsamında 2 kişi ifade verdi!