ABB ücretsiz sünnet şöleni kayıtları başlıyor

Her sene Ankara'daki çocukların sünnet ettirildiği organizasyon bu senede düzenlenecek. Şölene katılan çocuklara sürpriz hediyeler verileceği öğrenildi.

ABB ücretsiz sünnet şöleni kayıtları başlıyor

İslami bir uygulama olmasının yanı sıra erkek çocuklarının sağlığı için çok önemli bir işlem olan sünnet uzman kişiler tarafından ailelerin imkanları ile yaptırılıyor.

Küçük yaştaki çocukların bu konudaki korkularını yenmek ve onlara bu tıbbi işlemi daha eğlenceli bir şekilde getirmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi yıllardır devam ettiği toplu sünnet organizasyonuna bu senede devam ediyor. Konu ile ilgili olarak ailelere başvuru sürecine dair bir bilgilendirme yapıldı.

ABB ücretsiz sünnet şöleni kayıtları başlıyor

1000 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLECEK

Konu ile ilgili ABB tarafından yapılan paylaşımda kayıtların 24 Haziran'da başlayacağı ifade edildi. Söz konusu bilgilendirmede "6-12 yaş arası Başkentli çocukların ücretsiz sünnet ettirileceği şölende, sünnet kıyafetleri ve sürpriz hediyeler çocukları bekliyor" denildi.

KAYIT İÇİN İSTENEN ŞARTLAR BELLİ OLDU

ABB tarafından yapılacak sünnet etkinliğinin 6-12 yaş aralığında çocuklar için geçerli olacağı öğrenildi. Kontenjanın kısıtlı olacağı organizasyonda kotanın kısa süre içerisinde dolması bekleniyor.

Sünnet olan çocuklar için şölende eğlendirici programlar düzenleniyor. ABB tarafından yapılan paylaşımda ise ayrıca çocuklar için ücretsiz sünnet kıyafetleri ve hediyeler olacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER