ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu

ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirdeki üniversite öğrencilerinin rahat ortamlarda ders çalışması için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Başkan Mansur Yavaş açılan yeni yer hakkında paylaşımda bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu

ABB yönetimi önceki yıllarda da dahil olmak üzere yakın zamanda pek çok öğrenci dostu hizmeti hayata geçirmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şehirdeki her eğitim grubundaki öğrenciye destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişti.

BAŞKAN YAVAŞ DUYURDU

Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde ODTÜ Metro Durağında öğrencilerin ders çalışmaları için bir alan oluşturulmuştu. Öğrenci istasyonu verilen bu alanda günlük hayatın yoğunluğu ve koşuşturmacası esnasında öğrencilere uygun bir ders çalışma alanı tahsis edilmişti. Bu öğrenci istasyonu açılışının ardından bir yenisinin daha açıldığı müjdesi verildi.

ABB Başkanı Mansur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Üniversite Ankara’da okunur. Başkent'te her an öğrencilere değer veren, onlara yeni imkanlar oluşturmak isteyen birileri var. YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu 300 metrekare üzerine kurulan alanda kitap okuma bölümü, toplantı odası ve çalışma alanlarıyla Başkentli öğrencilerin hizmetinde. Yenileri de yolda” şeklinde konuştu.

YENİ ÖĞRENCİ İSTASYONLARI GELECEK

Konumunun kolay ulaşılabilir olması ve pek çok öğrencinin geçiş noktasında olmasından ötürü öğrencilerin bu alanı severek kullanması bekleniyor. ABB yetkilileri de konu ile ilgili yaptığı bilgilendirmede ilerleyen günlerde şehirde yeni istasyonların açılacağı haberini paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi son dakika geçti! Hayat felç olacak şimdiden hazırlık yapın

MGM Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi son dakika geçti! Hayat felç olacak şimdiden hazırlık yapın