ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor

ABB Zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kentteki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çeşitli denetimler yapmak üzere zabıta ekipleri sahaya inerken Ankara büyükşehir Belediyesinden de açıklama geldi. Ekiplerin denetim için sahada olduğu bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor

ANKARA (İHA) - Zabıta ekiplerinin saha çalışmaları büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Zabıta ekiplerinin çalışmalarına ilişkin bilgiler verilmeye devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) zabıta ekipleri, kentin dört bir yanını denetlemeyi sürdürüyor.

Halkın huzuru, güvenliği ve sağlığının korunması amacıyla 7 gün 24 saat esası ile görevini sürdüren ABB Zabıtası, zincir marketlerden hafriyat kamyonlarına, restoranlardan şehir içi ulaşımın sağlandığı minibüslere kadar birçok alanda bugün de denetimler gerçekleştirdi.

ABB ZABITA EKİPLERİ SAHA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin düzeni, halkın huzuru, güvenliği ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. 

Kafe, pastane, lokanta, kasap, manav ve restoranlardaki gıda kontrollerini sürdüren ABB Zabıtası, kent genelindeki mezarlıklar, büfeler, zincir marketler, AŞTİ ve şehir içi ulaşımın sağlandığı minibüslerde de denetimlerini sıklaştırdı.

Denetim Merkez Amirliği’ne bağlı ekipler tarafından halk sağlığını korumak amacıyla gıda sektörüne yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, kafe, pastane, lokanta, kasap, balıkçı, manav ve restoranlarda teftiş defteri, izin belgesi, vergi levhası, yangın söndürme cihazı, hijyen ile genel kılık-kıyafete uygunluk kriterlerinin karşılanıp karşılanmadığı kontrol edildi. Denetimlerin devam edeceği aktarılırken çalışmalar da aralıksız olarak sürüyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş Aile ve Gençlik Fonu ödemelerinin mayıs ayında yapılacağını duyurdu

Bakan Göktaş Aile ve Gençlik Fonu ödemelerinin mayıs ayında yapılacağını duyurdu