Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Gölbaşı At Çiftliği ile ilgili olarak sosyal medyada bir video yaygın olarak paylaşıldı. Bu videoya göre Gölbaşı At Çiftliği’nde bungalovların yapıldığı ve bunların günlük olarak kiraya verilecekleri aktarıldı. Ancak işin aslını Ankara Büyükşehir Belediyesi bir açıklama ile duyurdu.
HANGİ AMAÇLA KULLANILACAKLARI AÇIKLANDI
Gölbaşı At Çiftliği’nde yapılan bungalovların sıradan bir turistik tesis amacıyla yapılmadığı açıklandı. Buna göre bu bungalovlar aileleri ile beraber doğada vakit geçirmek isteyenlerin, çocuklarını tarım ve üretim ile tanıştırmak isteyenlerin kullanımına sunulacak. Ayrıca bu bungalovlar Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği eğitim, kamp ve atölye programlarına katılacak olan gruplara hizmet verecek.
BAHAR AYLARINDA HİZMETE GİRECEK
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden konuya dair şu açıklama yapıldı:
“Burada yer alan bilgi gerçeği yansıtmamaktadır. Gölbaşı Ata Çiftliği’ndeki bungalovlar; Ailesiyle birlikte doğada vakit geçirmek, çocuğunu tarım ve üretimle tanıştırmak isteyen aileler, Belediyemizin düzenlediği eğitim, kamp ve atölye programlarına katılan gruplar için yapılmıştır. Bungalovların bahar aylarında hizmete girmesi planlanmaktadır.”

Gölbaşı At Çiftliği başkentin dikkat çeken alanlarından birisi daha olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi burada yapılan bungalovları yapım amacına uygun bir şekilde hizmete sokacak. Bahar aylarında hizmete girecek olan bu alan ile ilgili olarak kapsamlı bilgilendirme zamanı geldiğinde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.