ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB'den saat tam 04.17'de anma etkinliği! Depremde hayatını kaybedenler başkentte unutulmadı

ABB'den saat tam 04.17'de anma etkinliği! Depremde hayatını kaybedenler başkentte unutulmadı

ABB, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için saat tam 04.17'de anma töreni düzenledi. Törene, ABB Başkanı Mansur Yavaş da katıldı ve depremzede vatandaşları yalnız bırakmadı.
ABB'den saat tam 04.17'de anma etkinliği! Depremde hayatını kaybedenler başkentte unutulmadı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), başkentte 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde bir anma programı düzenledi. Programa ABB Başkanı Mansur Yavaş da katılım gösterdi ve depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. 

6 Şubat 2023'te, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden tam 1 yıl geçti. Başta deprem bölgesi olmak üzere tüm Türkiye'de depremler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için anma etkinlikleri düzenlenirken, Ankara'da da ABB tarafından, Araplar Aile Yaşam Merkezi’nde anma töreni düzenlendi. 

ABB MAMAK ESERKENT SOSYAL KONUTLARINDA MİSAFİR DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELİNDİ 

Araplar Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen törene, ABB'nin Mamak Eserkent Sosyal Konutları'nda misafir edilen depremzede vatandaşlar ve Mansur Yavaş katılım gösterdi. Saat tam 04.17'de başlayan törende, depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu ve dualar okundu. 

Programda, hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah'tan rahmet dileyen ABB Başkanı Yavaş, deprem yaralarının bir an önce sarılmasını temenni etti, dayanışmayla zor gülerin atlatılacağını söyledi. 

Kahramanmaraş’ta bulunan Afet İşleri Daire Başkanı Özkan Erel ve Hatay’da bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu ile görüntülü telefon bağlantısı da gerçekleştiren Mansur Yavaş, bir kez daha taziyelerini iletti. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu araçların satışları resmen azaldı sektör alarm veriyor! Artık kimse tercih etmiyor nedeni herkesi şaşırtacak cinsten

Bu araçların satışları resmen azaldı sektör alarm veriyor! Artık kimse tercih etmiyor nedeni herkesi şaşırtacak cinsten