ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB'den vatandaşlara sahte anket uyarısı geldi!

ABB'den vatandaşlara sahte anket uyarısı geldi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yerel seçimlerin yaklaşması ile beraber bu fırsattan yararlanıp anket adı altında vatandaşları arayan art niyetli kişilere karşı uyarıda bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB'den vatandaşlara sahte anket uyarısı geldi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada vatandaşlar art niyetli kişilere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. 

Son günlerde Ankara ve ülke gündeminin en çok konuşulan konularından birisi yaklaşan yerel seçimler olmuş, siyasi partiler adaylarını belirleyip çalışmalarına devam ederken bir çok anket şirketi de vatandaşların seçimlerdeki düşüncesini belirlemek için araştırma yapmaya başlamıştı. Bu noktada art niyetli kişilerin Ankara'da vatandaşlara çok kurnaz bir şekilde yaklaştığı öğrenildi.

BELEDİYENİN ADI KULLANILARAK İNSANLAR ARANIYOR

ABB tarafından yapılan açıklamada belediyenin adı kullanılarak vatandaşların dolandırıcılar tarafından aranıldığı ve anket yapıyoruz diyerek kendilerine sorular sorulduğu öğrenildi. Yaşanılan bu durum ile ilgili bir açıklama yayınlayan ABB “Bazı art niyetli kişilerin ”Ankara Büyükşehir Belediyesinden arıyoruz, anket yapıyoruz." diyerek vatandaşlarımızı aradıkları yönünde ihbarlar tarafımıza ulaşmıştır. Belediyemizin böyle bir uygulaması yoktur. Konuyla ilgili gerekli yasal süreç başlatılmış olup, art niyetli girişimlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" denildi.

Her geçen gün yeni bir yöntem bulan ve vatandaşları en hassas noktalarından yakalamaya çalışan bu art niyetlere karşı ABB tarafından başlatılan girişimlerin ardından hızlı bir şekilde emniyet güçlerinin suçluları yakalaması bekleniyor. Vatandaşların bu konuda belediyenin resmi kanallarını takip edip, üçüncü kişilerle muhatap olmaması önem arz ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bugünden itibaren gecikme faizi işleyecek milyonları ilgilendiriyor! E-Devlet ekranından kontrol edin

Bugünden itibaren gecikme faizi işleyecek milyonları ilgilendiriyor! E-Devlet ekranından kontrol edin