ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB'den yarı yıl tatilinde olan öğrenciler için karne hediyesi! Ankaralı minikler BAKAP'a bekleniyorsunuz

ABB'den yarı yıl tatilinde olan öğrenciler için karne hediyesi! Ankaralı minikler BAKAP'a bekleniyorsunuz

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Karnelerini alarak 15 günlük tatillerine başlayan öğrenciler için Ankara Büyükşehir Belediyesi de önemli bir etkinlik duyurusunda bulundu. BAKAP'ta tatildeki minikler için etkinlik programı hazırlayan belediye, etkinlik takvimini de paylaştı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB'den yarı yıl tatilinde olan öğrenciler için karne hediyesi! Ankaralı minikler BAKAP'a bekleniyorsunuz

Ülkemizde Eylül 2023 tarihinde başlayan 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı 19 Ocak Cuma günü itibariyle sona erdi. Yarı yıl tatilinde olan öğrenciler için çeşitli etkinlikler, eğitici ve  öğretici programların düzenlenerek sosyalleşmeleri için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) de önemli bir duyuru geldi. 

ABB, sosyal ve çocuk odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ederken kentte ikamet eden öğrencileri de unutmayarak yarı yıl tatili için bir dizi etkinlik ve eğitim programını duyurdu. BAKAP'ta çocuklar için sirk gösterisi düzenleneceğini açıklayan ABB, detayları ve program takvimini duyurdu.

ABB'DEN KARNE HEDİYESİ: BAKAP’TA MUCİZELER SİRKİ

ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, BAKAP Başkent Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı’nda düzenlenecek olan ‘‘Mucizeler Sirki”ne ev sahipliği yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek olan öğrenciler için hazırlanan “Mucizeler Sirki”ne ev sahipliği yapacak. Hayvansız eğlendiren ve ısıtmalı dev sirk çadırında kurulan Mucizeler Sirk'i, çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir araya getirerek farklı bir tatil deneyimi sunacak. Sirkte gerçekleştirilecek gösterilerde, çocuklar sadece seyirci olmakla kalmayacak aynı zamanda interaktif etkinliklere katılarak bilgi ve deneyim kazanacak.

22 - 31 OCAK TARİHLERİNDE ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ OLACAK

Türkiye’nin en büyük tarım arazisi ve rekreasyon alanı olan BAKAP’ta 22 - 31 Ocak 2024 tarihlerinde üç gösterim halinde sirk gösterisi düzenlenecek.   ABB, çocukların yaratıcılıklarını ve merak duygularını desteklemek amacıyla gerçekleştirilecek Mucizeler Sirki’ne;

AŞTİ’den BAKAP’a 11.00-21.00,  

Kızılay Zafer Çarşısı’ndan BAKAP’a 11.00-21.00 saatleri arasında ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

Söz konusu etkinlik için ücretsiz ring seferleri de düzenlenecek. BAKAP'ta düzenlenecek olan sirke katılım saatleri ise şöyle sıralandı;

Hafta içi birinci gösterim saat 13.00’te ikinci gösterim saat 16.00’da

Hafta sonu birinci gösterim saat 13.00 ‘te ikinci gösterim saat 16.00’da

Hafta sonu üçüncü gösterim saat 19.00’da

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sinan Kaloğlu’ndan Haber Ankara'ya transfer itirafı! Geç kaldığımız için ismi geçen ve geçmeyen oyuncuları kaçırdık

Sinan Kaloğlu’ndan Haber Ankara'ya transfer itirafı! Geç kaldığımız için ismi geçen ve geçmeyen oyuncuları kaçırdık