ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB'nin açtığı emekli lokallerine ilgi sürüyor

ABB'nin açtığı emekli lokallerine ilgi sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın sosyal hayatın içinde kalması için projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda başkentliler açılan lokal ve etkinlik alanlarından duydukları memnuniyeti belirtiyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB'nin açtığı emekli lokallerine ilgi sürüyor

Şehirde yaşayan emekli vatandaşların kendilerini geliştirebileceği ve hayatın içinde kalabileceği emekli lokalleri faaliyetlerini sürdürüyor. Emekliliğini yaşıtları ile sosyalleşerek geçiren vatandaşlar kendilerine yeni birikimler katma fırsatını yakalıyor.

ABB'DEN EMEKLİLERİ SOSYALLEŞTİREN HİZMET

Emeklilik günlerini saatlerce evde oturarak ya da vakit öldürerek geçirmek istemeyen Ankaralılar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan emeklilik lokalleri ve etkinlik alanlarına geliyor. 55 yaşın üstünde olan kadın ve erkek her yaştan vatandaşın ücretsiz bir şekilde yararlandığı bu alanlar şehrin farklı noktalarında ziyaretçilerini bekliyor. 

Başkan Mansur Yavaş yönetimindeki ABB tarafından ‘Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi ve Emekli Meclisi’, ‘Batıkent Emekliler Lokali’, ‘Demetevler Emekliler Lokali’ ve ‘Öveçler Emekliler Etkinlik Merkezi’ gün içinde yapılan programlara katılıyor. Müzik dinletisi gibi etkinliklerin düzenlendiği alanlarda vakit geçiren emekliler kendi aralarında da rahat bir ortamda sohbet etme ve tanışma imkanına sahip oluyor.

“BELLİ YAŞTAKİ İNSANLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Konu ile ilgili hizmetten faydalanan emekliler kendileri için açılan alanlardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Belli yaştaki insanların bir araya gelerek kaynaşmaları, daha güzel zaman geçirmeleri için böyle yerlerin artırılmasını istiyoruz. Bu tür etkinlikler bizim gibi belli yaşlardaki insanlar için çok önemli” şeklinde konuştular. Ankaralı emekliler ABB Başkanı Yavaş'a bu alanların açılmasından dolayı teşekkür ettiler.

Ankara'da yeni yerel yönetim döneminde yeni faaliyetler geliştirilmesi bekleniyor. Emekli yakınları da tanıdıklarının bu şekilde vakit geçirmelerinden memnun oluyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu'ndan önemli açıklamalar!

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu'ndan önemli açıklamalar!