ABB'nin hazırladığı ders çalışma istasyonları öğrencileri bekliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştıran farklı proje ve programları içeren adımlar atılıyor. Yapılan çalışmalar ile gençlerin sağlıklı bir ders çalışma ortamına sahip olması hedefleniyor.

ABB, şehirde misafir ettiği öğrencilere onların işlerine yarayarak hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda teker teker kullanıma açılan ve ilgi gören ders çalışma istasyonları önemli özellikleri bünyesinde barındırıyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı görevi boyunca en çok ağırlık verdiği konular arasında gençler yer alıyor. İlçenin genç potansiyelini daha üst noktalara çıkarmak ve onların sorunlarını kökünden çözmek adına atılan adımlar farklılıkları ile de dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş öğrenciler için geçtiğimiz dönemlerde yeni çalışma alanları oluşturulması adına düğmeye basmıştı. Başkan Yavaş'ın yönetimindeki ekipler de harekete geçerek metro istasyonları ve toplu taşıma alanlarında öğrencilerin ders çalışabileceği yerler yapmaya başlamıştı. Şu anda Genç Akademi Sıhhiye, YHT Gar Çalışma İstasyonu, Kolej Çalışma İstasyonu ,ODTÜ Çalışma İstasyonu, Meteoroloji Çalışma İstasyonu, Dikimevi Kitap İstasyonu ,AŞTİ Kütüphane adreslerinde bulunan ders çalışma istasyonlarını genişletme çalışmaları sürüyor.

ABB'nin hazırladığı ders çalışma istasyonları öğrencileri bekliyor

“HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Okulundan ve evinden uzakta günlük hayatın koşuşturmacası esnasında boş vaktini değerlendirmek isteyen öğrenciler bu alanlara büyük önem vermişti. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta öğrencilere sosyal medya hesabından bir paylaşımla seslendir. Başkan Yavaş “Sevgili gençler, final zamanı geldi çattı. Kentimize kazandırdığımız ders çalışma istasyonları sınavlarınıza konforlu bir şekilde hazırlanmanız için sizi bekliyor. Finallerden sonra güzel etkinliklerde buluşmak üzere hepinize başarılar diliyorum” dedi.

SONRAKİ HABER