ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB'nin uygun fiyatlı et satışı hizmetinde son gün belli oldu

ABB'nin uygun fiyatlı et satışı hizmetinde son gün belli oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin son aylarda yapmış olduğu uygulamalar arasında bir adım öne çıkan uygun fiyatlı et satışında sona gelindi. Yapılan açıklama ile satışların biteceği gün ve adresler ilan edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB'nin uygun fiyatlı et satışı hizmetinde son gün belli oldu

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı gıda fiyatlarının da büyük oranda artmasına sebep oldu. Bu artışlardan en çok nasibini alan gıdalar arasında kırmızı et ve kıyma yer aldı.

BAŞKENTLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERMİŞTİ

Etin kilosunun 500 lira civarında olmasından dolayı vatandaşların Ramazan'da et tüketiminden geri kalmasını istemeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi yerli besi hayvanlarından elde edilen et ürünlerini piyasadan çok daha ucuz bir fiyata satmaya başlamıştı. Söz konusu hizmet boyunca tonlarca kilo et satıldığı ifade edildi.

Uygun fiyat uygulaması Ankara'nın çeşitli yerlerindeki Başkent Market ve uzak ilçeleri gezen Mobil Market ile devam ediyordu. Başkentlilerin severek yararlandığı bu hizmette sona gelindiği öğrenildi. ABB kaynaklarından alınan bilgiye göre uygun fiyatlı et satışları 5 Nisan tarihinde sona erecek.

MOBİL MARKETİN SON ADRESLERİ BELLİ OLDU

Satışların yapıldığı Başkent Marketlerin olduğu yerlerde yaşamayan Ankaralıların da bu hizmetten mahrum kalmaması için hazırlanan mobil marketler Ankara'nın ilçelerini geziyordu. Satışların sona erecek olması ile birlikte mobil marketlerin gideceği son yerlerde belirtildi.

Başkent Mobil Market'in son satış adresleri ise şu şekilde oldu;

-3 Nisan Çarşamba Çamlıdere İlçe Meydanı 10.00, 17.00

-4 Nisan Perşembe Hasanoğlan İlçe Meydanı Merkezi 11.00,17.00

-5 Nisan Cuma Balâ İlçe Meydanı Merkezi 10.00, 17.00

Bu hizmetin sona ermesi ile birlikte ABB'nin farklı şekilde vatandaşların hayatını kolaylaştıracak programları devreye sokacağı tahmin ediliyor. Başkentliler güncel olarak açıklamaları takip ediyor.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Secim.bitti hizmet bitti devam edin ucuz ete hadi
BEĞENME
0
CEVAPLA
Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı

Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı