ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı!

Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı!

Ankara'ya kazandırılan yatırımlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'daki yatırımlar devam ederken Altınpark'ta ABB tarafından açılışı yapılan Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmete başlamaya hazır hale getirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Çatısının çökmesinin ardından kaderine terkedilen ve kullanılamaz hale gelen Altınpark Yüzme Havuzunu yeniden inşa ederek kent halkının hizmetine kazandırdı. Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi adıyla hizmet vermeye başlayan tesisin açılışı Ankaralıların katılımıyla gerçekleşti. 

Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak ‘Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ adı verilen tesisin açılış töreninde konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş,  “Ankara’mızı sporun da başkenti yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek Türkiye’de yeni şampiyonlar yetiştirilmesine de büyük katkı sunacağını belirtti.

ALTINPARK 100. YIL YÜZME HAVUZU VE SPOR KOMPLEKSİ AÇILDI 

3, 6 ve 12 ay periyotlarında abonelik sistemi ile üyelerini ağırlayacak olan komplekse üyeler, akıllı telefonlarına indirdikleri uygulama ile giriş sağlayacak ve uygulama üzerinden salonun doluluk oranlarını takip edebilecek. 

ABB Başkanı Yavaş konuşmasında, sil baştan inşa edilen tesise Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla ‘100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ adını verdiklerini kaydetti. Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren Başkan Yavaş, “Bugün spor dolu bir tesisi daha Ankara’mıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Tesisin Türkiye’de yeni şampiyonlar yetiştirilmesine de büyük katkı sunacağını ifade eden ABB Başkanı Yavaş, “Tesisimizden vatandaşlarımızın yanı sıra EGO Spor, ASKİ Spor, FOMGET, ABB Spor Kulüplerinin sporcuları da faydalanacak. Bu sayede tesisimiz, ülkemiz için yeni şampiyonlar yetiştirilmesine de büyük katkı sunacak” dedi. Ankaralıların hizmetine 10 Mart tarihi itibariyle açılan spor kompleksinin 10 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine inşa edildiği bildirildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İl olmaya aday ilçeler listesinde yer alıyor! En çok Ankara'nın o ilçesinde yaşayanlar sevinecek

İl olmaya aday ilçeler listesinde yer alıyor! En çok Ankara'nın o ilçesinde yaşayanlar sevinecek