ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 5 yıl daha görevde kalacağı kesinleşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılacağı merak edildi. Masur Yavaş'a ulaşmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken başkanın iletişim numarası da araştırılan konular arasında yer aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

Türkiye'de 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonuçlandı. Seçmenler, 5 yıl boyunca görevde kalacak olan yerel yönetimleri belirlerken Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Mansur Yavaş, yeniden Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı olarak seçildi. ABB Başkanı seçilen Yavaş ile görüşmek isteyen vatandaşlar ise ‘’Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 

ABB Başkanı Yavaş'a ulaşmak isteyen vatandaşlar büyük bir merakla iletişime geçebilecekleri kanalları araştırırken detaylar da Haberankara.com okurları için sitemizde yer aldı. ABB Başkanı Yavaş, Ankaralıların ulaşmak için en çok araştırma yaptığı isimlerden olurken merak edilen soru da yanıt buldu. 

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'A NASIL ULAŞILIR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Ankaralılar türlü sorun, şikayet, öneri ve tanışmak için de olsa ABB Başkanı Yavaş'a ulaşmak için birçok vatandaş araştırma yapmaya devam ediyor. Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş ABB Başkanı Yavaş'a ulaşmak üzere ‘’Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, telefon numarası nedir, nereden ulaşabilirim?'' gibi sorulara yanıt ararken konuyla ilgili olarak ABB'nin ve Mansur Yavaş'ın resmi internet sitesi üzerinden cevap geldi.

Başkan Yavaş'a ulaşmak üzere ABB'nin ALO 153 Çözüm Merkezi üzerinden ya da 0312 153 00 00 Whatshapp iletişim hattı üzerinden destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ABB'nin resmi internet sitesi üzerinde yer alan Başkan'a mesaj bölümünde yer alan formu doldurabilir, gerekli bilgileri yazdıktan sonra formu gönderebilirsiniz. 

Söz konusu forma ulaşma için ‘’https://www.ankara.bel.tr/baskan/baskana-mesaj'' adresine gidebilirsiniz. Öte yandan ABB Başkanı Yavaş'ın resmi internet sitesini de kullanabilirsiniz.

‘’https://www.mansuryavas.com.tr/baskana-mesaj/'' sitesinde yer alan formu doldurabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca emekli için Yargıtay'dan Emsal karar! Eğer maaşınızı taahhüt ettiyseniz hemen inceleyin

Milyonlarca emekli için Yargıtay'dan Emsal karar! Eğer maaşınızı taahhüt ettiyseniz hemen inceleyin