ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ücretsiz ped desteğinde bulunacağını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ücretsiz ped desteğinde bulunacağını duyurdu

Sosyal anlamda bir çok destek uygulamasını hayata geçiren ABB şehirdeki kadınlar için özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Edinilen bilgiye göre kadınlara bedava ped verilecek.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ücretsiz ped desteğinde bulunacağını duyurdu

Ankara'da yaşayan vatandaşlardan her kesime ihtiyaçlarına göre çalışmalar yürüten ABB bir kez daha gündem olan bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Hayata geçirilen son uygulama kadınlara yönelik oldu.

ABB'DEN KADINLARA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI

Kadınların temel ihtiyaçları olan hijyenik pedlere son dönemlerde üst üste gelen zamlar büyük bir tepkiye neden olmuştu. Bunun istek değil bir insanı ihtiyaç olduğunu hatırlatan kadın bireyler bu zamların anlamsız olduğunu şeklinde yorumlarda bulunmuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi de şehirdeki kadınlara destek olma adına özel bir programa imza attı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi  Kadın Dayanışma Merkezi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre kadınlara her ay 1 defa ücretsiz hijyenik ped verilecek. Konu ile ilgili yapılan paylaşımda “Aylık Döngünüze 1 Paket Hijyenik Ped Desteği Bizden! Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi olarak kadınlara Ayda Bir Defa 1 Paket Hijyenik Ped desteği sağlıyoruz. Hijyenik pedinizi ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz" ifadeleri yer almıştı.

GÜNDEM OLMAYI BAŞARDI

Bu uygulama kısa sürede sosyal medyada adından söz ettiren bir konu olmayı başardı. Başlatılan bu uygulama ülke genelindeki kadınların takdirini kazandı. Söz konusu çalışmanın diğer şehirlerde da hayata geçip geçmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da mazbata günü! İkinci Mansur Yavaş dönemi başlıyor

Ankara'da mazbata günü! İkinci Mansur Yavaş dönemi başlıyor