ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi Leman Sam konseri düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Leman Sam konseri düzenleyecek

Başkent Ankara'da birbirinden farklı konser programları düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'daki konserler vatandaşların gündeminde yer edinirken bu kez Leman Sam konserine Ankara Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yapacağı ifade edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Leman Sam konseri düzenleyecek

Haberankara.com Özel Haber - Başkent, birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya ve ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinlikler başkentte yaşayan milyonlar tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. Hizmetlerine devam eden belediyeler konser duyurusu yapmaya devam ederken yeni açıklamalara da yer verilmeye devam ediliyor. Kentte bir yeni konser programı daha Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından duyuruldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Leman Sam'ın kentte ağırlanacağı ve unutulmaz bir konsere ev sahipliği yapacağı ifade edildi. Düzenlenecek olan Leman Sam konseri duyurusunun ardından sanatçının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ANKARA LEMAN SAM KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Leman Sam konserinin detayları belli oldu. ABB'nin resmi sosyal medya hesapların yapılan paylaşımda konsere tüm vatandaşlar davet edildi. Anneler Günü'ne özel düzenlenecek olan konser için ABB tarafından yapılan açıklamada ‘’Sevgi dolu annelerimize bir sürprizimiz var! Leman Sam'ın muhteşem sesi ve unutulmaz şarkılarıyla buluşuyoruz! Unutulmaz bir anneler günü konserine tüm halkımız davetlidir!'' denildi. 


12  Mayıs 2024 Pazar günü saat 20.00'de gerçekleşecek konsere tüm başkentliler davet edildi. Gençlik Parkı Havuz Önünde Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecek olan Leman Sam konserinin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM'den X'e çağrı "Ya geleceksiniz, ya geleceksiniz"

TBMM'den X'e çağrı "Ya geleceksiniz, ya geleceksiniz"