Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi mart ayının ilk birleşimini gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, mart ayı birinci birleşimini gerçekleştirdi. Meclis Birinci Başkanvekili Ertan Işık başkanlığında yapılan toplantıda önemli gündem başlıkları ele alındı.

ABB Meclisi mart ayı birinci birleşimi gerçekleştirildi

Mart ayına ilişkin meclis toplantısının birinci birleşimi için toplanan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi önemli konuları ele aldı. Meclis toplantısına Meclis Birinci Başkanvekili Ertan Işık başkanlık etti.

ABB MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisinin mart ayı birinci birleşimi gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Konferans Salonu'ndaki toplantı, Meclis Birinci Başkanvekili Ertan Işık başkanlığında yapıldı.

Işık, önceki toplantının tutanak özetini oylatarak başlattığı oturumda, gündem maddelerini okurken, ABD ve İsrail'in, İran'a yönelik saldırılarını şiddetle kınadığını vurguladı.

"Akıllı Böcek Uygulaması" ve "ABB ile Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında eğitim ve işbirliği protokolü düzenlenmesi" ile bazı gündem maddelerine ilişkin başkanlık yazıları görüşülerek kabul edildi.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda bazı meclis üyeleri söz aldı ve ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına dair değerlendirmelerde bulundu ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Birinci bileşimde belirlenen gündem maddeleri üzerindeki görüşmelerin tamamlanmasının ardından ABB Meclis birinci Başkanvekili Işık, oturumu 10 Mart tarihinde toplanmak üzere kapattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER