ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi sigarayı bırakmak isteyenler için ücretsiz eğitim verecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi sigarayı bırakmak isteyenler için ücretsiz eğitim verecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte pek çok etkinliğe imza atıyor. Vatandaşlar için bir çok ücretsiz eğitim programı düzenleyen belediye, bu kez tütün bağımlıları için bir açıklamaya yer verdi. Sigarayı bırakmak isteyenler için açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi bunun da ücretsiz olacağını kaydetti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi sigarayı bırakmak isteyenler için ücretsiz eğitim verecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  birbirinden farklı projeleri ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bir kent için hizmetlerini sürdürürken bağımlılıkla mücadele konusunda da etkin bir çalışma yürütüyor. 

ABB tarafından yapılan açıklamada ‘’ABB Bağımlılıkla Mücadele Danışma Merkezi ve Lokman Hekim Üniversitesi iş birliği ile “Sigarayı Bırakma Seanslarımız  Başlıyor!'' ifadelerine yer verildi.  ‘’Sağlığın için önemli bir adım atmaya hazır mısın başkent'' diyen ABB, başvuru tarihlerini de duyurdu. 

ABB'DEN TÜTÜN BAĞIMLILARI İÇİN EĞİTİM! 

‘’Sağlığınız için önemli bir adım atmaya hazır mısınız? ABB Bağımlılıkla Mücadele Danışma Merkezi ve Lokman Hekim Üniversitesi iş birliği ile düzenlenecek Sigarayı Bırakma Seansları Başlıyor!'' ifadelerinin yer verildiği duyurda  ‘’Bu özel seanslarda sizlere destek olacak uzmanlarımızla bir araya gelip, sigarayı bırakma konusunda sağlıklı ve etkili yöntemleri öğreneceksiniz.  Katılım ücretsizdir ve tüm vatandaşlarımız davetlidir!  Detaylı bilgi ve kayıt için bize DM atabilir, hikayemizde ki linke tıklayabilir veya görseldeki kare kod üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.   

Başvuru Tarihleri: 15 - 25 Ocak 2024 

Yer: ABB Dikmen Bağımlılıkla Mücadele Danışma Merkezi İlkadım Mahallesi, Dikmen Caddesi, Stüdyo Evleri Altı No:115/B Çankaya-Ankara'' olarak açıklandı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Memur ve memur emeklisi zam farkları ne zaman yatacak, hangi tarihte?

Memur ve memur emeklisi zam farkları ne zaman yatacak, hangi tarihte?