ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, yeni dönem Belediye Meclis üyelerinin belirlenmesiyle birlikte nisan ayı toplantısına başkanlık etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesi ile beraber Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanlığına ikinci kez Mansur Yavaş, seçildi. 
İkinci kez ABB Başkanı seçilen Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni üyeleri nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, yeni Belediye Meclis üyelerinin belirlenmesiyle birlikte nisan ayı toplantısına başkanlık etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanlık Divanı için Meclis birinci ve ikinci başkanvekili ile 4 asil ve 2 yedek kâtip üyenin seçimi de tamamlandı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Yapılan toplantıda konuşan ABB Başkanı Yavaş, “Milletin takdiri ne ise o takdir bizim başımızın, gözümüzün üzerinedir. Tek bir temennimiz vardır o da Ankara'ya hep birlikte hizmet etmektir. 25 ilçe belediye başkanımızın tamamını iş birliği yapmaya ve el ele vererek Başkente yakışır bir dönemi hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. 

Farklı dünya görüşüne sahip olabiliriz. Farklı siyasi anlayışlara sahip olabiliriz ancak eminim ki hepimizden amacı tüm siyasi görüşlerden öte önce kentimize ve ülkemize hizmet etmektir” dedi. 6 milyon Ankaralıya eşit hizmet etmek için çok çalışacaklarının sözünü veren ABB Başkanı Yavaş, ‘’Bu mecliste yer alan tüm partilerin ortak aklı işleteceğine yürekten inanıyorum. Kimseye önyargımız bulunmamaktadır. Kimsenin iyi niyetinden de şüphem yoktur. 

Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi şu konunun altını çiziyorum; hepimiz insanız hata yapabiliriz. Birbirimizi uyarmak, hata varsa düzeltilmesini sağlamak bizim hep birlikte bizim bu millete karşı sorumluluğumuzdur. Bu dönemde de oy verenle vermeyen vatandaşımız arasında bir fark olmayacağını 6 milyon Ankaralıya eşit hizmet etmek için çok çalışacağımıza da söz veriyorum.'' ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından belediyenin yeni dönem üyeleri de belli olarak toplantı sona erdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2000 – 2008 yılları arasında SGK girişi olanlar! Bunu hemen inceleyin 10 yıl erken emeklilik piyangosu vurdu

2000 – 2008 yılları arasında SGK girişi olanlar! Bunu hemen inceleyin 10 yıl erken emeklilik piyangosu vurdu