ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Halk Ekmek duyurdu! Başkent Mobil Market ilçelerde et ve kıyma satışına başlayacak!

Ankara Halk Ekmek duyurdu! Başkent Mobil Market ilçelerde et ve kıyma satışına başlayacak!

Artan kırmızı et fiyatlarının ardından Ankara'da mobil et tırı faaliyete geçtiği bildirildi. Ankaralılar mobil et tırının nerede kurulduğunun yanı sıra kırmızı et ve kıyma fiyatlarını merak etmeye başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Halk Ekmek duyurdu! Başkent Mobil Market ilçelerde et ve kıyma satışına başlayacak!

Ülkemizde yeni yılın ardından pek çok kalemde fiyat artışı yaşandı. Yaşanan fiyat artışları vatandaşların bütçe dengelerini sarsmaya devam ederken özellikle kırmızı et fiyatları artışını sürdürüyor. Kırmızı et fiyatlarındaki artışla beraber vatandaşlar artık kilo ile değil gram hesabı ile et ve kıyma almaya başladıklarını belirtti.   

Gram hesabı ile alınan kırmızı ev kıyma fiyatlarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) harekete geçti. ABB Başkanı Mansur Yavaş, kentte Başkent Mobil Market uygulamasını hayata geçirdiklerini belirtmişti. Ramazan ayına özel Başkent Marketler'de uygun fiyatlı beyaz ve kırmızı et satışı yapılacağını açıklayan ABB, bu çerçevede yeni bir uygulamaya imza attı. ‘’Ankara Mobil Market tırı nerelerde kuruluyor, et ve kıyma fiyatı ne kadar?'' sorularına da yanıt aranırken Ankara'nın çevre ilçelerinde yaşayan vatandaşlar için yeni bir hizmetin devreye alındığı bildirildi. 

BAŞKENT MOBİL MARKETLER RAMAZAN SONUNA KADAR SATIŞA DEVAM EDECEK  

ABB Başkanı Yavaş, "Başkent Mobil Market uygulamamız sayesinde 25 ilçemizde Ramazan ayı sonuna kadar uygun fiyatlı et satışına başlıyoruz." açıklamasına yer verirken Ankaralılar da uygulama hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. 

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, “Ankara Halk ekmek olarak yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyoruz.'' ifadelerine yer verdiği açıklamasında ‘’Son zamanlarda kırmızı et ve beyaz et fiyatlarının ülkemizde artış göstermesi nedeniyle Ankaralı hemşehrilerimize destek olmak amacıyla fiyat indirimine gitmeyi uygun gördük.'' dedi. 

Ankara'nın 25 ilçesinde de et satışını gerçekleştirdiklerini belirten Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Eski, ‘’Tasarımını ve dönüşümünü gerçekleştirdiğimiz bu otobüsle, biz buna 'Başkent Mobil Market' ismini veriyoruz, şubat ayı başından Ramazan ayı sonuna kadar Ankara'nın 25 ilçesinde uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.  

Başkent Mobil Market; hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Ankara'nın 25 ilçesinin tamamında belirlenen semtlerde 15 farklı ürün ile uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı gerçekleştirirken yapılan yeni açıklamada çevre ilçeler için de müjde verildi. 

ABB tarafından yapılan son dakika açıklamasında ‘’Başkent Mobil Marketimiz Ramazan ayına özel Ankara'nın çevre ilçelerinde uygun fiyatlı et ve kıyma satışına başlıyor.'' ifadeleri yer aldı. Cumartesi ve Pazar günü satış yapacak olan Mobil Market Tırı, 16 Mart Cumartesi günü Nallıhan ilçe merkezine saat 10.00 ve 13.00 arasında, Çayırhan Mahallesi Merkezinde ise saat 15.00 ile 18.00 arasında hizmet verecek. 

17 Mart Pazar günü ise Beypazarı ilçe merkezinde saat 10.00 ile 17.00 arasında satış yapacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak