ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'da Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışına başladı!

Ankara'da Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışına başladı!

Başkent Ankara'da Ramazan ayının gelişi ile beraber harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın kırmızı ete ulaşması adına bir kampanya başlattı. Başkent Marketler üzerinden indirimli kırmızı et ve kıyma satışı yapılacağı açıklanırken kampanya da bugün itibariyle başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışına başladı!

İslam alemi Ramazan ayının gelişini kutlarken ilk oruç da bugün itibariyle idrak ediliyor. Ramazan ayından hemen önce kırmızı et fiyatlarının yükselmesi vatandaşların gündeminde yer alırken zorlu ekonomik koşullar için Ankaralıların ete ulaşmasını sağlamak adına da Ramazan ayına özel Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) açıklama gelmişti. 

ABB, kentin 7 farklı noktasında hizmet veren Başkent Marketlerde Ramazan ayı sonuna kadar sürecek uygun fiyatlı et satışına 11 Mart tarihinde başladı. Yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri ilk satış gününde neredeyse yok sattı. 

ABB'DEN 7 NOKTADA UYGUN FİYATLI ET SATIŞI 

Ankara halkının hem sağlıklı hem de hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren ABB Halk Ekmek Fabrikası; kentin farklı noktalarında hizmet veren 7 Başkent Market şubesinde Ramazan ayı sonuna kadar sürecek uygun fiyatlı et satışına başladı. 

Halk Ekmek Fabrikası Sorumlusu Veteriner Hekim Mutlu Ergün, “Yüzde yüz yerli besi hayvanlarımızın Ankara’daki kesimhanelerde kesimini sağlayıp antemortem ve postmortem muayenelerini yaparak uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışımızı yapmaya başladık.

Eko kıyma 369 TL, 

Eko kasap köfte 369 TL, 

Kuşbaşı 379 TL, 

Ayaş Kooperatifi kangal sucuğumuz 309 TL, 

Haşlama et 339 TL’den satışa sunduk” dedi. 

Öte yandan  tüm tavuk 83,25 TL’den satılıyor. Zorlu ekonomik koşullarda vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan kampanyalı et satışının Ramazan ayı boyunca devam edeceği aktarıldı 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara dahil 25 İlde Narkoçelik-6 operasyonu! 8 ayrı Sokak Satıcısı yerel suç örgütü çökertildi

Ankara dahil 25 İlde Narkoçelik-6 operasyonu! 8 ayrı Sokak Satıcısı yerel suç örgütü çökertildi