ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'da Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi!

Ankara'da Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi!

Başkentte belediyeler tarafından düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Etkinlik duyuruları Ankaralıların gündeminde yer alırken kentte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi!

Ankara'da belediyelerin düzenledikleri etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. birbirinden farklı etkinliklerin takibine devam edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı da yeni programlara imza atmaya devam ediyor. 

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye, “Yazar Okur Buluşması” programlarına devam ediyor. ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının düzenlediği “Yazar Okur Buluşması”nda Gazeteci-Yazar Mine Söğüt başkent halkı ile bir araya geldi.

ABB'NİN YAZAR OKUR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR 

Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de düzenlenen söyleşinin moderatörlüğünü ise İthaki Yayınları editörlerinden Ertuğrul Ogan üstlendi. 

Ankara'da düzenlenen bu tarz etkinliklere katılım yoğunken Ankaralı okurlarıyla buluşmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Gazeteci ve Yazar Mine Söğüt, “Bu tür mekânlardaki sohbetleri ben çok seviyorum ve çok önemsiyorum. Gençlerin geldiği yerler ve daha meraklı, daha ilgili edebiyat seven insanlar tam hedef kitle… O yüzden büyük bir keyif alıyorum.'' değerlendirmesinde bulundu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün ise diğer Gençlik Merkezleri ve Aile Yaşam Merkezlerinde kültür, edebiyat, sanat ve spor alanlarındaki buluşmaların devam edeceğini dile getirdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları düzenlenen tören ile açıldı

Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları düzenlenen tören ile açıldı