ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralı gençlere ücretsiz ingilizce dil eğitimi veriliyor

Ankaralı gençlere ücretsiz ingilizce dil eğitimi veriliyor

Ankara'da vatandaşların sosyal anlamda kendini geliştirmesi için yapılan etkinliklere bir yenisi daha eklendi. ABB'ye bağlı ekipler tarafından gençler için ücretsiz ingilizce kursu eğitimi devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralı gençlere ücretsiz ingilizce dil eğitimi veriliyor

Son yıllarda gerek iş ve gerek sosyal hayatta yabancı dil öğrenmenin önemi bir çok kez kanıtlanmış, kendini bu konuda geliştirmek isteyen insanların sayısında gözle görülür derecede bir artış yaşanmıştı.

GENÇLERE İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ

Ankara'da da Büyükşehir Belediyesi özellikle gençlere okul ve gelecekteki başlayacakları iş hayatlarında fayda sağlaması amacıyla İngilizce dil eğitimi vermek için harekete geçmişti. Şehir genelinde öğrencilere yönelik bir çok farklı destek hayata geçiren ABB yönetiminin başlattığı bu çalışma da gençler arasında ilgi ile karşılandı. Edinilen bilgiye göre Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Programı devam ediyor.

Devam eden programda bir sınav yapılacak ve bunu sınavdan en iyi derece alan 100 öğrenci almış olduğu dil eğitimini Mayıs ayı sonuna kadar sürdürecek. Devam eden kurs ile ilgili konuşan  ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, “Genç Akademi Kafe Sıhhiye’deyiz. Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi Programı 2. kur seviye tespit sınavını gerçekleştiriyoruz. Haftada 2 gün sürecek olan eğitim sürecinin sonunda İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşma becerilerini kazandırmak için üyelerimize ders programımızı hazırladık" şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Mayıs ayının sonuna kadar eğitim almaya hak kazanan gençlerin hafta sonları saat 16:00-18:00 saatleri arasında devam edecek kursa katılım hakkında sahip olacağı ifade edildi. Kursa katılan öğrencilerde verilen İngilizce kursundan dolayı yetkililere teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü - Fenerbahçe maçında seremoniye çıkan çocuklardan anlamlı mesaj

Ankaragücü - Fenerbahçe maçında seremoniye çıkan çocuklardan anlamlı mesaj