ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralı taksicilerden ABB Başkanı Yavaş'a tam destek! Her zaman yanınızdayız

Ankaralı taksicilerden ABB Başkanı Yavaş'a tam destek! Her zaman yanınızdayız

ABB Başkanı Yavaş düzenlenen etkinlikte Ankara'lı taksiciler ile bir araya geldi. Belediye olarak taksicilere desteklerini süreceğini ifade eden Başkan Mansur Yavaş'a taksicilerde aynı şekilde karşılık verdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralı taksicilerden ABB Başkanı Yavaş'a tam destek! Her zaman yanınızdayız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da ulaşım sektörünün temsilcileri ile çeşitli etkinlikler aracılığı ile buluşmaya ve onların yanlarında olduklarını belirtmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Yavaş Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) üyeleri ve Ankara'da çalışan taksici esnafıyla bir araya geldi.

MANSUR YAVAŞ ABB'NİN DESTEKLERİNİN DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Son dönemlerde özellikle artan akaryakıt fiyatları ve can güvenliklerinin sağlanması konusunda tedirgin olduklarını belirtmeleri ile gündeme gelen Mansur Yavaş ABB olarak taksicilere desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Başkan Yavaş “ Ankara’nın taksici esnafı her şeyi hak ediyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ankara’nın reklamını bu şekilde yapıyorsunuz” dedi. Kent genelinde taksi duraklarının yenilenmesine dair çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş “Şu anda devam edenlerle birlikte toplam 53 adet. Devam edenler de bir ay içerisinde tamamlanacak. Biran önce hepsini tamamlayıp Ankara taksicilerinin bir marka olmasının önünü açacağız” şeklinde konuştu.

PANDEMİ DÖNEMİNDE YAPILANLAR HATIRLATILDI

Pandemi döneminde de taksicileri yalnız bırakmadıklarını ve onlara çeşitli desteklerde bulunduklarının altını çizen ABB Başkanı Yavaş “Dezenfektan çalışmaları, şeffaf kabin desteği, maske desteği ve özellikle Sağlık Bakanlığının yetişemediği zamanlarda filyasyon ekibine talep edilen taksilerin günlük ücretini ödeyerek hem pandemi döneminde sıkıntı çeken vatandaşların ihtiyaçları görüldü hem de o zamanki şartlarda zor durumda olan taksici esnafımızın kazanmasının yolunu açtık” dedi. Mansur Yavaş taksici esnaflarına kıymet verdiklerini ve onları belediye bünyesinde geliştirilen “Başkent Taksi” uygulaması ile de yalnız bırakmamaya devam edeceklerini ifade etti.

TAKSİCİLERDEN ABB BAŞKANI YAVAŞ'A DESTEK SÖZLERİ

Düzenlenen etkinlikte ABB Başkanı Yavaş ile bir araya gelen taksicilerde kendilerine verilen desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkentli Taksiciler “Her zaman yanındayız Başkanım” diyerek Mansur Yavaş'a sevgilerini dile getirdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Şaban ayı 13, 14, 15. günü ne zaman, Şaban ayı orucu ne zaman ve kaç gün tutulur?

2024 Şaban ayı 13, 14, 15. günü ne zaman, Şaban ayı orucu ne zaman ve kaç gün tutulur?