ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralılar uygun fiyatlı eti tüketmeye devam ediyor! 15 günde 81 ton et satıldı

Ankaralılar uygun fiyatlı eti tüketmeye devam ediyor! 15 günde 81 ton et satıldı

Ramazan ayı girmeden duyurusu yapılan uygun fiyatlı et satışı büyük bir ilgi ile devam ediyor. Söz konusu uygulama ile Ankara genelinde şuana kadar 81 tondan fazla et satışı gerçekleştirildiği bildirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankaralılar uygun fiyatlı eti tüketmeye devam ediyor! 15 günde 81 ton et satıldı

Kırmızı et başta olmak üzere et ürünlerinde fiyatların çok yüksek boyutlara ulaşması sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçeceğini açıklamıştı. Ramazan ayında vatandaşların rağbetinin artmasının beklendiği et satışında fırsatçılığın önlenmesi adına başlatılan çalışma vatandaşları sevindirdi.

ABB UYGUN FİYATLI ET SATIŞINI SÜRDÜRÜYOR

ABB Ramazan ayının sonuna kadar devam ettireceği uygulamada piyasadaki fiyatların çok daha altı bir fiyatta tamamı yerli ve milli besiden elde edilen et satışı yapacağını ilan etmişti. Bu haber sonrasında Ramazan ayında sofralarında et bulundurmak isteyen vatandaşlar Başkent Marketlere gitmeye başlamıştı. Her gün yapılan satışlarda uzun kuyruklar yaşanırken, mevcut durumun bayram gelene kadar devam etmesi bekleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi son yaptığı açıklama ile ilk 15 günde Ankara'da devam eden satışlarda kaç ton et verildiğini duyurdu. ABB kaynaklarından alınan bilgiye göre Başkent ve Mobil Marketlerde şu ana kadar 81 ton 854 kilogram kırmızı ve beyaz et satışı gerçekleştirildi.

BAŞKENTLİLER UYGULAMADAN MEMNUN

Et satışından yararlanan vatandaşlarda devam eden hizmetten çok mutlu olduklarını ve maddi açıdan zayıflayan insanların bu uygulamaya rağbet göstermesinin şaşırtmamasını ifade ettiler. Uygulamanın devam etmesi gerektiğini söyleyen başkentli vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetinde emeği geçenlere minnettar olduklarını beyan ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Ankara'da kurulan şirket sayısını açıkladı

ATO Ankara'da kurulan şirket sayısını açıkladı