ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralıların kulaklarının pası silinecek! Uğur Aslan ve Tolga Kaya Ankara'da konser verecek

Ankaralıların kulaklarının pası silinecek! Uğur Aslan ve Tolga Kaya Ankara'da konser verecek

Ankara'da düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Etkinlikleri kaçırmak istemeyen Ankaralıların araştırmaları devam ederken kentte Uğur Aslan ve Tolga Kaya'nın konser vereceği bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralıların kulaklarının pası silinecek! Uğur Aslan ve Tolga Kaya Ankara'da konser verecek

Başkent Ankara'daki kültür ve sanat etkinliklerine yönelik araştırmalar devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere her geçen gün bir yenisi eklenirken kentteki konser takvimi de araştırılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserlere bir yenisinin daha ekleneceği bildirilirken kentte Uğur Aslan ve Tolga Kaya konseri ile kulakların pasının silineceği aktarıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte türkü dolu bir konser gününe imza atacağını açıklarken kent halkını düzenlenecek olan konsere davet ederek ‘’Başkentli tüm müzikseverler davetlidir.'' ifadelerine yer verildi. Bu çerçevede vatandaşlar da ‘’Uğur Aslan ve Tolga Kaya konseri ne zaman, nerede, saat kaçta?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 

 ABB'DEN TÜRKÜ DOLU BİR KONSER PROGRAMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte yeni etkinliklere imza atmaya devam ederken ‘’Uğur Aslan ve Tolga Kaya muhteşem sahne performansı ve yorumlarıyla kulakların pasını silmeye geliyor.'' sözleri ile duyurduğu konser programına ilişkin ayrıntıları da resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı.   

Sosyal bir belediyecilik anlayışı sürdüren ABB, birbirinden farklı etkinliklere imza atmayı sürdürürken yeni bir etkinlik duyurusuna yer verdi. ABB, müzik sesinin sürmesi için bir programa daha yer verirken birbirinden farklı konser programlarını vatandaşlarla bir araya getirmeye devam edeceğini açıklarken Uğur Aslan ve Tolga Kaya konserine dair detaylı bilgiyi de resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden verdi.  24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 20.00'da Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek konsere tüm Ankara halkı da davet edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?