ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na ABB Başkanı Yavaş'tan ziyaret!

ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na ABB Başkanı Yavaş'tan ziyaret!

Başkent Ankara'da düzenlenen sanat faaliyetlerine yoğun ilgi sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş da saha çalışmalarına devam ederken bu kez bir sanat fuarını ziyaret etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na ABB Başkanı Yavaş'tan ziyaret!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel seçimleri için yeniden CHP'den aday gösterildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken bu kez durağı bir sanat fuarı oldu. 

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Yavaş, bu yıl 10’uncusu düzenlenen ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nı ziyaret etti. ABB başkanı ve Başkan adayı Yavaş, fuardaki sanatçı ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

ARTANKARA ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NA ABB BAŞKANI YAVAŞ DA KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Yavaş, Ankara’nın dört bir yanına gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla buluşmaya devam ediyor. 

ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, ATO Congresium’da düzenlenen Türkiye, Amerika, Meksika, Güney Kore, Rusya ve İran’dan bin 600 sanatçının eserleriyle katılım sağladığı ArtAnkara 10'uncu Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nı ziyaret etti. 

ArtAnkara 10'uncu Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’ndaki stantları tek tek gezerek eserleri sergilenen sanatçıları tebrik eden ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş, belediyenin Meslek Edindirme Kurslarının (BELMEK) sergisini de ziyaret etti. Yavaş, programını devam ettirmek üzere alandan ayrıldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Olimpiu Morutan şubat ayının en centilmen oyuncusu seçildi!

Olimpiu Morutan şubat ayının en centilmen oyuncusu seçildi!