ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurulması için ihale düzenleyecek!

ASKİ İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurulması için ihale düzenleyecek!

Ankara'ya yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Ankara'ya yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ederken ASKİ Genel Müdürlüğünün İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurmak için düğmeye bastığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ASKİ İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurulması için ihale düzenleyecek!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, kentteki alt yapı çalışmalarına devam ederken bir yandan da yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte çevre dostu enerji kaynaklarının kullanımını tesislerinde yaymaya ve yeni projeleri hayata geçirmeye devam ederken bir son dakika gelişmesi ile gündeme geldi. 

Ankara'da yeni yatırımlar hayata geçirilmeye devam ederken ASKİ Genel Müdürlüğü, İvedik Pompa İstasyonu çatısına güneş enerji santrali kurmak için ihaleye çıkacağını duyurdu. 

ANKARA'DA İVEDİK POMPA İSTASYONU’NA ÇATI TİPİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULUMU İÇİN İHALE YAPILACAK

İvedik Pompa İstasyonu'nda bulunan iki adet içme suyu deposu üzerine kurulacak 5 MW Güneş Enerjisi Santrali ile pompa istasyonunun harcadığı elektriğin yüzde 65’inin karşılanmasının hedeflendiği bildirildi.

“İvedik Pompa İstasyonu Çatı Tipi Güneş Enerjisi Santrali Yapım İşi” ihalesi için açıklamada bulunan ABB, ihaleye ilişkin detayları da duyurdu. 

15 Mart 2024 tarihinde saat 11.00’de ASKİ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek ihaleyle ilgili olarak ilgili firmalara bir bilgi verildi. İvedik Pompa İstasyonu Çatı Tipi Güneş Enerjisi Santrali Yapım İşi ihalesi, 15 Mart 2024 tarihinde saat 11.00’de ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.

İhaleye katılmak isteyen firmaların https://aski.gov.tr/tr/IhaleDetay.aspx?ID=3470 adresi üzerinden ihale detaylarına ulaşarak ve katılım şartlarına erişebileceği kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığına kaç başvuru yapıldı?

Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığına kaç başvuru yapıldı?