ASKİ Spor'dan Gamze Altun Avrupa Şampiyonu oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü’nün sporcusu Gamze Altun, U23 ve Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Gamze Altun için Ankara Büyükşehir Belediyesi tebrik mesajı yayınladı.

ASKİ Spor'dan Gamze Altun Avrupa Şampiyonu oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü sporcularından şampiyonluk haberleri gelmeye devam ediyor. Bir şampiyonluk haberi de Arnavutluk’ta düzenlenen U23 ve Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’ndan geldi. Milli forma ile şampiyonaya katılan Gamze Altun gösterdiği başarı ile altın madalya kazandı. Gamze Altun bu şekilde Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’nin göğsünü kabarttı.

ŞAMPİYON OLDU

U23 ve Gençler Avrupa Şampiyonası’nda 48 kg’da podyuma çıkan Gamze Altun, koparmadan bronz, silkmede altın ve toplamda da altın madalya kazandı. Bu şekilde Avrupa Şampiyonu olan Gamze Altun başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

TEBRİK MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gamze Altun’un Avrupa Şampiyonu olmasını bir mesajla tebrik etti:

“Avrupa Şampiyonu Gamze Altun! U-23 ve Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda 48 kg kategorisinde mücadele eden ASKİ Spor Kulübü sporcumuz Gamze Altun; Koparmada bronz, Silkmede altın, Toplamda altın madalya kazanarak “Avrupa Şampiyonu” unvanını elde etti! Sporcumuzu ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.”

ASKİ Spor'dan Gamze Altun Avrupa Şampiyonu oldu

ASKİ Spor Kulübü yetiştirmiş olduğu sporcuları milli takıma göndererek orada başarılı olmalarını sağlamayı sürdürüyor. Çok sayıda şampiyon sporcunun spor yaşamlarını sürdürdüğü ASKİ Spor Kulübü ülke sporuna hizmet etmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER