ASKİ’den sağanak sonrası çöken yolla ilgili önemli duyuru!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden dünkü sağanaklarda çöken yolla ilgili önemli bir duyuruda bulundu.

ASKİ’den sağanak sonrası çöken yolla ilgili önemli duyuru!

Başkentte günlerdir etkisini gösteren kuvvetli sağanaklar sonrası birçok yer sular altında kalırken, yollar, caddeler göle dönüştü. Elektrik kesintileri ve su baskınlarının yanından da Ankara’nın bazı noktalarında da yolların çökmesi gibi durumlar meydana geldi. Dün yaşanan sağanak yağmurlar sonucu Ankara’da da Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Beşevler Kavşak arasındaki kanal ve yol çökmüştü.

ASKİ’DEN O YOLLA İLGİLİ DUYURU GELDİ!

ASKİ’den sağanak sonrası çöken yolla ilgili önemli duyuru!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden dün çöken Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Beşevler Kavşak arasındaki çöken yolla ilgili önemli ve yeni bir duyuru yaptı.

ASKİ’nin duyurusuna göre, Ankara’da yaşanan mevsim normalleri üzerindeki yağışlar sebebiyle Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Beşevler Kavşak arasında çöken kanal hattının ve yolun tamiri için 8-9 Haziran 2024 Haziran tarihleri arasında Başkent Hastanesi altından Bahçelievler 57. Sokak yönüne zorunlu sola dönüş verilmekle birlikte, trafiğe çıkacak vatandaşların mağduriyet yaşanmaması için alternatif güzergahların kullanılması ya da trafik yoğunluğunun dikkate alınarak yola çıkılmasının önemle rica olunduğu belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER