ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Marketler'de uygun fiyatlı et satışına vatandaşın ilgisi devam ediyor!

Başkent Marketler'de uygun fiyatlı et satışına vatandaşın ilgisi devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Ramazan ayına özel olarak uygun fiyatlı et satışı yapacağını açıklamıştı. ramazan ayının ikinci gününde devam eden et satışına vatandaşın ilgisi de yoğun oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Başkent Marketler'de uygun fiyatlı et satışına vatandaşın ilgisi devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ramazan ayında uygun fiyatlı et satışı yapmak üzere Başkent Marketleri devreye almıştı. Başkent Marketlerde uygun fiyatlı et satışını Ramazan ayı boyunca sürdüreceğini belirten ABB, satışların ikinci gününde de binlerce vatandaşa satış yaptı. 

ABB'nin Ramazan ayı boyunca sürecek uygun fiyatlı et satış uygulaması ikinci gününde de kent halkının ilgisiyle devam etti. 7 farklı noktada Ankaralılara hizmet veren Başkent Marketlerde uygulamanın ilk gününde toplam 3 ton 816 kilogram et satışı gerçekleştirildiği bildirildi. 

BAŞKENT MARKETLER BİR GÜNDE 3 TON 816 KİLOGRAM ET SATIŞI YAPTI

Ankara halkının sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren Başkent Marketlerde Ramazan ayı sonuna kadar sürecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması ikinci gününde de pek çok müşteriyi ağırladı. 

Yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen et ürünlerinin Ankara’daki kesimhanelerde kesimi sağlanarak antemortem ve postmortem muayenelerden geçirildikten sonra Başkent Marketlerde uygun fiyata satışa sunulduğu belirtilirken kampanyanın başladığı ilk gün toplam 1 ton beyaz et ve 2 ton 816 kilogram da kırmızı et olmak üzere toplam 3 ton 816 kilogram satış gerçekleştirildiği öğrenildi. 

Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışının yapıldığı 7 nokta ise şöyle sıralandı;

GİMAT Başkent Market, 

Batıkent Başkent Market, 

ASKİ Başkent Market & Kafe, 

ABB Başkent Market, 

Şafaktepe Başkent Market,

Kızılay Başkent Market,

Etimesgut Başkent Marketler olmak üzere toplamda 7 noktada sabah saat 10.00 ile akşam saat 17.00 saatleri arasında satışa devam ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'na katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'na katıldı!