ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent mobil marketlerde uygun fiyatlı et satışları için yeni adresler açıklandı!

Başkent mobil marketlerde uygun fiyatlı et satışları için yeni adresler açıklandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların uygun fiyata et satın alabilmesi için başlatılan uygulama çerçevesinde bu hafta için yeni satış adresleri belli oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Başkent mobil marketlerde uygun fiyatlı et satışları için yeni adresler açıklandı!

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Ankaralı vatandaşların uygun fiyatlardan et satın alabilmesi için Başkent Marketler üzerinden satış işlemlerine başlanmıştı. Bunun ardından talebin ve ilginin fazla olması sonucunda belediye satışların ilçelere de ulaşması için harekete geçerek belirli noktalar üzerinden Başkent mobil market otobüslerini devreye soktu.

Vatandaşların taze, güvenilir ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren 7 Başkent Market ve ilçe ilçe gezen Başkent Mobil Market otobüsüyle Ramazan ayı sonuna kadar sürecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulamasıyla tonlarca eti vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

UYGUN FİYATLI ET SATIŞLARI İÇİN YENİ ADRESLER DUYURULDU!

Kızılay, Batıkent Atlantis, Etimesgut, ASKİ, Şafaktepe, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve GİMAT olmak üzere toplam 7 Başkent Market şubesinde gerçekleştirilen “Uygun Fiyatlı Et Satışı”, ek olarak çevre ilçelerde de Başkent Mobil Market aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılıyor.

Başkent Mobil Market’in, 25-26 Mart 2024 tarihleri arasında uygun fiyatlı et satışı yapacağı noktaları ise şöyle açıklandı;

-25 Mart Pazartesi - Kalecik Ziraat Bankası Önü saat 10.00-14.00 saatleri ile Elmadağ İlçe Merkezi saat 15.30-18.30,

-26 Mart Salı - Çubuk Atatürk Parkı yanı saat 15.00-18.00 saatleri ile Akyurt İlçe Merkezi -  saat 10.00-14.00 saatleri arasında et satışı gerçekleştirilecek.

RAMAZAN AYININ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK!

Hem şehir merkezinde marketler üzerinden hem de mobil market ile ilçelerde devam eden bu satışların Ramazan ayının sonuna kadar süreceği açıklandı. Bu süre dahilinde Ankaralı vatandaşların uygun fiyatlı et satışlarından faydalanarak alışveriş yapabileceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş'ten altın ve dolar için kritik 15 gün uyarısı! Hazır olun

İslam Memiş'ten altın ve dolar için kritik 15 gün uyarısı! Hazır olun