Dijital Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nda da Ankaralı ziyaretçilerini ağırlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yoğun ilgi gören Dijital Hayvanat Bahçesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de başkentlileri ağırlayacak.

Dijital Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nda da Ankaralı ziyaretçilerini ağırlayacak

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine ağırlık veren Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği Dijital Hayvanat Bahçesi Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gördü. Atatürk Orman Çiftliği’nde bulunan Dijital Hayvanat Bahçesi, Ankara’nın kafessiz hayvanat bahçesi olarak bilinirken vatandaşlar tarafından da sıkça ziyaret ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 9 günlük bayram tatilini verimli geçirmek isteyen Ankaralılar için bir müjde verdi. Başkentliler tarafından yoğun ilgi gören Dijital Hayvanat Bahçesi, bayram tatili boyunca ziyarete açık olacak. Atatürk Orman Çiftliği’ndeki Dijital Hayvanat Bahçesi sadece 16 Haziran Pazar kapalı olacak.

Dijital Hayvanat Bahçesi Kurban Bayramı'nda da Ankaralı ziyaretçilerini ağırlayacak

KAFESSİZ HAYVANAT BAHÇESİ

Dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olarak görülen Dijital Hayvanat Bahçesi, 8K çözünürlüklü derinliğiyle hayvanları dijital ortamda yansıtıyor. Ayrıca ziyaretçiler özel olarak hazırlanan otobüslerle ABB’nin kafessiz dijital hayvanat bahçesinde dinozorların yaşamlarının canlandırıldığı eski çağlara yolculuk yapma imkanı da elde edebiliyorlar. ABB, duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Atatürk Orman Çiftliği’nde bulunan Dijital Hayvanat Bahçesi’ni bayram tatilinde de ziyaret edecek vatandaşların önceden rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Randevu için dhbrandevu.ankara.bel.tr internet adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER